Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Karaköprü Belediyespor’dan 2 transfer birden

Karaköprü Belediyespor’dan 2 transfer birden

 

ŞANLIURFA-(RUHA AJANS)-Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Karaköprü Belediyespor, savunma oyuncusu Mehmet Sayan ve kanat oyuncusu Metehan Andaç Özlü ile anlaşma sağladı.

Kırmızı-Siyahlı kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre transfer komitesinin prensipte anlaştığı Mehmet Sayan ve Metehan, Şanlıurfa’da özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçirildi.Sağlık kontrollerinin ardından Mehmet Sayan ve Metehan Andaç Özlü ile resmi sözleşme imzalandı.

Karaköprü ekibi iç transferde bazı oyuncularla yeniden anlaşırken, dış transferde de yeni futbolcularla anlaşmaya devam ediyor. Siyah Kırmızılı ekip son olarak Gölcükspor forması giyen Şanlıurfalı sol bek oyuncusu Mehmet Sayan ve geçtiğimiz sezon Elaziz Belediyespor’da oynayan Metehan Andaç Özlü ile anlaşma sağladı.

Mehmet Sayan Kimdir?

1993 Viranşehir doğumlu Mehmet Sayan Spor Toto 3. ligde 107 maça çıkarken, Bursaspor’da profesyonelliğe geçip Beylerbeyi, Karacabey Birlik, Turgutluspor, Gölcükspor gibi takımlarda forma giydi.

Metehan Andaç Özlü Kimdir?

1990 doğumlu olan Metehan Andaç Özlü ise sağ ve sol kanat ile forvet arkasında oynama özelliğiyle dikkat çekerken, TFF 1. ligde 9 maçta 1 gol, Spor Toto 3. ligde de 168 maçta 27 gol atma başarısı gösterdi. Özlü, Kırıkkalespor, Tavşanlı Linyitspor, Batman Petrolspor, Nazilli Belediyespor ve Elaziz Belediyespor takımlarında forma giydi.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan