Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Tarım Bakanlığı özel kalemine Akbaş getirildi

Tarım Bakanlığı özel kalemine Akbaş getirildi

Yeni bakanlar kurulu kabinesinde, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına getirilen Şanlıurfa Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, bakanlıktaki ilk değişikliği gerçekleştirdi. Bakanlık özel kalemine, yıllardan beri adeta Fakıbaba’nın gölgesi konumunda olan bir isim getirildi.

Günlerdir sabahın erken saatlerinden, gecenin geç saatlerine kadar, bakanlıktaki bürokratlarla toplantı yaparak brifingler alan Fakıbaba, kendi ekibini oluşturmak için düğmeye bastı. Bakanlıktaki ilk değişim, Özel Kalem Müdürlüğünde oldu. Fakıbaba, Özel Kalem Müdürlüğüne, yıllardır birlikte çalıştığı İbrahim Akbaş’ı getirdi. SSK Başhekimliği döneminden bu yana, Belediye Başkanlığı ve Milletvekilliği sürecinde de danışmanlığını yapan tecrübeli isim İbrahim Akbaş, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına getirildi. Akbaş’ın Şanlıurfalı olması, hemşehrilerini iyi tanıması ve bürokratik tecrübeleri nedeniyle de bu önemli makama getirilmesi, kentte sevinç yarattı. Akbaş’ın bugün görevine başladığı öğrenildi.

Kaynak: Medyaurfa.com

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

1 Yorum

  1. Halit demirdağ

    İbrahim akbaş kardeşimize başarılar dilerim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan