Anasayfa / TÜM HABERLER / Başkan Demirkol,Vatandaşlarla Bayramlaştı (VİDEOLU)

Başkan Demirkol,Vatandaşlarla Bayramlaştı (VİDEOLU)

ŞANLIURFA-(RUHA AJANS)-Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Kurban Bayramının 1’inci gününde kurban kesim ve satış yerlerindeki vatandaşlarla bayramlaştı. Haliliye Belediyesinin çeşitli birimlerine bağlı personellerde bayram mesaisinde vatandaşların ihtiyaçlarını karşıladı.

Başkan Fevzi Demirkol, Kurban Bayramı dolayısıyla Bayram Namazının ardından kurban kesim ve satış yerlerini ziyaret etti. Vatandaşlarla görüşerek bayramlaşan Başkan Demirkol, çocuklara da çeşitli hediyeler verdi. Görüştüğü vatandaşlara; kurban kesim noktalarında temizlik ve dezenfektan çalışmalarının ekipler tarafından aralıksız devam ettiğini ifade eden Başkan Demirkol, istek ve şikayetleri için de 4442263 numaralı Beyaz Masa Hattının sabah 8’den gece 12’ye hizmette olduğunu hatırlattı.

Başkan Demirkol, kurban kesim ve satış noktalarındaki bayramlaşmanın ardından Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Vali Abdullah Erin ve Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ın da yer aldığı bayramlaşma törenine katıldı.

65 BİN ATIK POŞET DAĞITILDI

Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Bayram Namazının ardından ilçe genelindeki tüm camilerde, namaz çıkışı vatandaşlara atık kurban poşeti dağıttı. 65 bin adet kadar dağıtımı yapılan atık poşetler, vatandaşların kurban atıklarını daha rahat bir şekilde atmasını sağladı.

KURBAN KESİM YERLERİNİN HİJYENİNİ SAĞLADI

Haliliye Belediyesi, Kurban Bayramı nedeniyle belirlenen kesim yerlerinin hijyenini sağlamak amacıyla da, ilaçlı suyla temizlik çalışması yapıp alanları dezenfekte etti. Yoğun şekilde temizlik çalışmalarının yapıldığı kesim alanlarındaki kötü kokuların önüne geçilerek, vatandaşların mağdur olmaları önlendi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı İlaçlama Birimi de, kesim alanlarında da özel çalışmalar yaptı. Ekipler, yapılan kesimle beraber bölgede oluşabilecek sinek ve haşerenin önüne geçmek için ilaçlama çalışması yaptı. Ayrıca; kesim alanlarına ekiplerce bayram öncesinde sinek yakalama bantları çekilmişti.

Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü; 368 personel ve 118 araçla birlikte gün boyu sahada çalışmalarını sürdürdü.

KURBAN YAKALAMA EKİBİ SAHADAYDI

Öte yandan Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı kurban yakalama ekibi de, gün boyu kaçan ve sahiplerine zor anlar yaşatan kurbanlıkların yakalanması veya sakinleştirilmesi için çalışmalarını yoğun şekilde yürüttü.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan