Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Bakan Fakıbaba,Siverek’teki Bayramlaşma Törenine Katıldı

Bakan Fakıbaba,Siverek’teki Bayramlaşma Törenine Katıldı

ŞANLIURFA-(RUHA AJANS)-Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, beraberinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar,Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte Siverek ilçesinde partisince düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa’nın Siverek İlçesindeki bayramlaşma törenine katılarak vatandaşlara seslendi:”Bizi ayırmaya çalışıyorlar. ‘Kürt, Zaza ve Arap’ diye başaramayacaklar çünkü Allah’a şükür bizler inanmış insanlarız ve Müslümanız. Bakınız ne kadar güzel bir şekilde bayramlaşıyoruz bundan daha güzel bir şey olabilir mi? Allah’ın izniyle AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan olduğu müddetçe bizi kimse ayıramaz.” dedi.

Bakan Fakıbaba,Ak Parti hükümeti Doğu ve Güneydoğu’ya yaptığı yatırımlara değinerek, çalışmalar hakkında bilgi verdi.Terörün asla Türkiye’de başarılı olamayacağını anlatan Bakan Fakıbaba, “Bizi ayırmaya çalışıyorlar. ‘Türk,Kürt, Zaza ve Arap’ diye başaramayacaklar çünkü Allah’a şükür bizler inanmış insanlarız ve Müslümanız. Bakınız ne kadar güzel bir şekilde bayramlaşıyoruz bundan daha güzel bir şey olabilir mi? Allah’ın izniyle AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan olduğu müddetçe bizi kimse ayıramaz.” diye konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan