Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Başkan Çiftçi: Halkımızla kucaklaşmaya geldik

Başkan Çiftçi: Halkımızla kucaklaşmaya geldik

Kurban Bayramı süresince Şanlıurfa merkez ve ilçelerde vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, bayramın son gününde de Viranşehir ve Ceylanpınar ilçesinde vatandaşlarla kucaklaşarak bayramlarını kutladı. Bayramda vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirten Başkan Çiftçi, “Şehirlerin mutluluğu ve güvenliği için çalışıyoruz. Her ilçemizde halkımızla kucaklaşmaya ve onları dinlemeye geldik” dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Kurban Bayramının son gününde ilk olarak Viranşehirlilerle bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Viranşehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit, Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleriyle birlikte Viranşehir sokaklarında gezerek vatandaşların bayramını kutlayan Başkan Çiftçi, ilçede yapılan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Halkla kucaklaşan Başkan Çiftçi, ilçede yapılması planlanan büyük parkın temelinin önümüzdeki günlerde atılacağını söyledi.

“VİRANŞEHİR’DE BÜYÜK PARKIN TEMELİNİ ATACAĞIZ”

Şehrin mutluluğu ve güvenliği için sürekli olarak çalıştıklarını ve halka hizmet verdiklerini ifade eden Başkan Çiftçi, “Kurban Bayramının son gününde Viranşehir ilçemizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek bayramlaştık. Belediye Meclis üyeleri, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili ile birlikte esnafımız ve Viranşehir’deki kardeşlerimizle bayramlaştık. Bu günler güzel ve önemli olan şehirlerin huzurudur. Şehirlerin güvenliği ve mutluluğu için çalışıyoruz. Her ilçede halkımızla kucaklaşmaya ve onları dinlemeye geldik” diyerek konuşmasını sürdürdü.

Büyükşehir Belediyesi tarafından her ilçede olduğu gibi Viranşehir ilçesinde de park yapımı çalışmalarını sürdürdüklerini ve Viranşehir’de Yenişehir Mahallesinde 73 dönümlük parkın temelini bayramdan sonra atacaklarına dikkat çeken Başkan Nihat Çiftçi, “Viranşehir ilçemizde cephe düzenleme çalışmalarımız devam ediyor. Bayram sonra Viranşehir ilçemizde büyük parkın da temelini atacağız. İlçede trafik ve yön düzenleme çalışması yapacağız. Belediyeciyiz ve her dakika çalışacağız. Burada önemli olan halkımızın mutluluğudur” dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Viranşehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit ile Belediye Meclis üyeleri daha sonra ilçede yapılan dış cephe düzenleme çalışmalarını inceledikten sonra Ceylanpınar İlçesine geçerek burada da vatandaşların bayramını kutladı.

Başkan Çiftçi, beraberindeki belediye meclis üyeleriyle birlikte Ceylanpınar ilçesine geçerek vatandaşlarla bir araya geldi. Ceylanpınar ilçesinde vatandaşların bayramını kutlayan Başkan Çiftçi, Ceylanpınar Kaymakam Vekili Ömer Çimşit ile birlikte ilçede yapılan çalışmaları inceledi. Başkan Çiftçi ve Kaymakam Vekili Çimşit daha sonra 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Ceylanpınar İlçe Başkanlığını ziyaret ederek dernek başkanı ve üyeleriyle bayramlaştı.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan