Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Hamile kadını ikinci kattan atıp “öldü” süsü verdiler

Hamile kadını ikinci kattan atıp “öldü” süsü verdiler

(Ş.URFA-RHA) – Şanlıurfa’nın Yardımcı Mahallesi’nde akıllara zarar bir olay yaşandı. Suriyeli uyruklu N.A üvey oğlu tarafından dövüldü, daha sonra evin ikinci katından atılarak “öldü” süsü verilmeye çalışıldı.

Olay Eyyübiye’ye bağlı Yardımcı Mahallesi’nde meydana geldi. Suriye uyruklu N.A isimli bayan 2004 yılında Şanlıurfa’ya gelerek A.A isimli kişi ile kuma olmak kaydıyla yaşamaya başladı. N.A zamanla diğer kumasından ve üvey çocuklarından baskı ve şiddet görmeye başladı. Gitgide artan bu baskı ve şiddet beraberinde bir kadın cinayetini de getirdi. Son olarak N.A üvey oğluyla bilinmeyen bir nedende dolayı tartışmaya başladı. Öfkelenen üvey evlat eline aldığı sert bir cisimle üvey annesi Suriye uyruklu N.A’yı öldüresiye dövdü. Kısa bir süre sonra kadının yediği dayaktan dolayı öldüğü anlaşılınca üvey evlat paniğe kapıldı. Bundan dolayı üvey evlat evin ikinci katından Suriyeli uyruklu üvey annesi N.A’yı aşağı attı ve düşme süsü verdiği ortaya çıktı.

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan cesedi teslim almaya gelen Nahiye A.’nın yakınları sinir krizi geçirirken, suçlularının da gerekli cezayı almalarını istedi. 7 çocuk annesi hamile Nahiye A.’nın cesedi yapılan otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Diğer yandan olay sonrası polis ekipleri korkunç cinayetle ilgili İ.A.A. isimli bir şahsı gözaltına aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan