Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Keşküş: Şanlıurfaspor Kulubünün Açıklaması Gerçeği Yansıtmamaktadır

Keşküş: Şanlıurfaspor Kulubünün Açıklaması Gerçeği Yansıtmamaktadır

( ŞANLIURFA / RHA ) Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, Şanlıurfaspor çim iddialarına cevap verdi. Keşküş,”Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün himayesi altında olan 11 Nisan Stadı çimlerinin kuruduğu, Şanlıurfaspor Kulübünün ise çimlerin Şanlıurfaspor’un başarısız olması için kurulan bir komplo olduğunu savunan açıklama gerçeği yansıtmamaktadır.”dedi.

11 Nisan Stadyumu’nda çimler bir kez daha soruna neden oldu. Yaz ayından beri özel fileyle korunan çimler kurumaktan kurtulamadı. Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada,”11 Nisan Stadının çimleri Türkiye Futbol Federasyonun belirlediği ilaç, gübreleme programına uyularak her gün düzenli olarak bakımı yapılmaktadır. Şanlıurfa diğer yıllara göre bu yıl en sıcak yazı geçiriyor. Bu nedenle çimlerin sıcaklardan zarar görmemesi için sahanın üstü özel filelerle örtüldü. Çimlerin yanmasını önleyen örtüler Türkiye’de ki bütün stadlara örnek oldu. Ulusal ve yerel basında takdir toplayan örtülerin yapım aşamasında 7 gün boyunca personeller fazla mesai yaptı.”şeklinde konuştu.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ali Tandoğan’ın sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraf.

“FOTOĞRAFTA YER ALAN KUMLAR ARA EKİMİN YAPILMASINDA KULLANILAN KUMLARDIR”

 “Türkiye’nin en güzel zemini diye basında yer alan sahamız Karapörü Belediyespor’un bir üst lige çıkmasıyla ekstradan maçlara ev sahipliği yapıyor. 22 Ağustos Salı günü oynanan Karaköprü Belediyespor maçı öncesi 20 Ağustos Pazar günü çimleri koruyan örtüyü kaldırmak zorunda kalırken çimler ciddi şekilde sıcağa maruz kaldı.” diyen Keşküş, şunları kaydetti:”120 dakika oynanan maçın ardından 4 gün sonra ise Karaköprü Belediyespor 26 Ağustos Cumartesi günü bir maç daha oynadı. Yapılan maçların ardından her sene rutin olarak yapılan ara ekim 40 ton kumlamayla yapılarak sahanın üstü tekrar örtüldü. Ekilen bu tohumlar 7. gününde filiz vermeye başlarken bu tohumların filizlenmesiyle çim eski haline dönecektir. Şanlıurfaspor Kulübünün basın mensuplarına servis ettiği fotoğraflarda çimlerin kuraklaştığının belirtilmesi doğru değildir fotoğrafta yer alan kumlar ara ekimin yapılmasında kullanılan kumlardır Kamuoyuna duyurulur.”

 ŞANLIURFASPOR CEPHESİ: REZALETE BAK!

 Şanlıurfaspor’dan yapılan yazılı açıklamada,”Şanlıurfaspor ve Karaköprü Belediyespor’un maçlarını oynayacağı 11 Nisan stadının çimleri bakımsızlıktan dolayı toprak oldu.”iddialarına yer verildi.

2 aydır Şanlıurfa dışında çalışmalarına devam eden Şanlıurfaspor ilk maçı olan Niğde Belediyespor maçını oynadıktan sonra kente gelerek Nazilli Belediyespor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürmeye başladı. Bu sezon ilk defa seyircisinin önüne çıkmaya hazırlanan sarı yeşilli ekip, eski ismi GAP Arena olan 11 Nisan stadının çimlerinin bakımsızlık ve ilgisizlikten dolayı yok olması ile şok yaşadı. Şanlıurfaspor kulüp başkanı Emin Yetim, yönetim kurulu ve Teknik Direktör Ali Tandoğan ile birlikte statta incelemeler yaparken, çimlerin toprağa dönüşmüş hali ile karşılaşırken, adeta şok geçirdiler. Kamuoyuna herhangi bir açıklama yapmayan ve Gençlik hizmetleri spor il müdürlüğü tarafından herkesten gizlenen bu olay karşısında tepkisini dile getiren Şanlıurfaspor kulüp başkanı Emin Yetim, bize komplo kuruldu.”dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan