Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Efsane Futbolcular Şanlıurfa’ya Geliyor

Efsane Futbolcular Şanlıurfa’ya Geliyor

ŞANLIURFA-(RUHA AJANS)-Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı ile birlikte yürüttüğü ”Futbolun Efsaneleri Genç Hükümlülerle Buluşuyor” Projesi kapsamında 7 Eylül’de Şanlıurfa’da buluşacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın “Futbolun Efsaneleri Genç Hükümlülerle Buluşuyor” projesinin üçüncü programı 7 Eylül’de Şanlıurfa’da gerçekleştirilecek. Programda, Ali Gültiken, Semih Yuvakuran, Hasan Şaş, Hami Mandıralı ve Oğuz Çetin, genç hükümlülerle bir araya gelecek.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın, Adalet Bakanlığı ile birlikte yürüttüğü “Futbolun Efsaneleri Genç Hükümlülerle Buluşuyor” projesinin üçüncü programı 7 Eylül’de Şanlıurfa 1 No’lu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda gerçekleştirilecek.

Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından uygulanan “Futbolun Efsaneleri Genç Hükümlülerle Buluşuyor” projesi, ülkemizdeki ceza ve infaz kurumlarında hükümlü ve tutuklu olan gençlerin, aktif futbol hayatına nokta koyan efsane futbolcularla beraber vakit geçirmeleri, gençlerin sosyalleşmesine ve sosyal rehabilitasyonuna katkı sunmayı amaçlıyor.

PANEL DÜZENLENECEK,HÜKÜMLÜLERLE MAÇ YAPILACAK

Aktif futbol hayatına nokta koyan efsane futbolculardan Ali Gültiken, Semih Yuvakuran, Hasan Şaş, Hami Mandıralı ve Oğuz Çetin, gençlerle soru cevap şeklinde bir panel düzenlenecek. Avrasya Aşıklar Derneği Başkanı Aşık Zeki Erdali dinletisi ile devam edecek program, efsane futbolcular ile hükümlü gençler arasında oynanacak gösteri maçı ile sona erecek.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan