Anasayfa / TÜM HABERLER / Etik Kurlu Raporunu tamamladı,Şikeye Ceza Yok !

Etik Kurlu Raporunu tamamladı,Şikeye Ceza Yok !

ŞANLIURFA-(RUHA AJANS)-TFF Etik Kurulu Şanlıurfaspor’un başvurusu üzerine şike belgelerini inceledi ve ismi geçen yönetici ve futbolcuların ifadelerini aldı. Yapılan tetkikler sonucu raporunu hazırlayan Etik Kurulu bu raporu disiplin kuruluna iletti.

Ruha Haber Ajansın edindiği bilgilere göre,TFF Etik Kurulu Şanlıurfaspor’un sunduğu belgeleri inceledi ve şikede ismi geçen Gaziantep BŞB Spor kulüp müdürü Nizamettin Sertkal ve futbolcular Gökhan Sazdağı ve İsmail Haktan Odabaşı’nın ifadelerini aldı.Raporunu disiplin kuruluna iletti.

Rapora göre şimdiki adı Gazişehir Gaziantep FK olan Gaziantep BŞB’nin kulüp müdürü Nizamettin Sertkal’in o dönem kulüpte görev aldığı yaptırdığı akreditasyonla belgelendi.

Ancak raporda teşvik priminin verildiğinin ispatlanmadığı ama bir teşebbüs olduğu belirtildi. Bu teşebbüste futbolcu Gökhan Sazdağı’nın etkin rol oynadığı ve para pazarlığı yaptığı, İsmail Haktan Odabaşı’nın ise teklifi reddettiği belirtildi.

TFF Etik Kurulu’nun hazurladığı rapor’a göre Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü eski adıyla Gaziantep BŞB eski kulüp müdürü Nizamettin Sertkal’a ve ismi geçen futbolculara 3 ile 6 ay hak mahrumiyet alabileceği ifade ediliyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan