Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Şanlıurfa’da FETÖ operasyonu

Şanlıurfa’da FETÖ operasyonu

(ŞANLIURFA-RHA) Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 7 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY)’na yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 32 kişi gözaltına alındı.

Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu Adıyaman merkezli 7 ilde yapılan FETÖ operasyonu ile ilgili 40 kişi hakkında yakalama kararı çıkarılırken, 32 kişi gözaltına alındı. 8 firari şüpheli ise aranıyor. Bylock kullandıkları iddia edilen şüpheliler arasında öğretmen, sağlık çalışanı, emekli emniyet mensubu, ‘mahrem imam’ eşleri, askeri öğrenci sorumluları ve talebe mesulleri bulunuyor. Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığınca, Adıyaman, Ankara, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Hatay, Gaziantep ve Nevşehir’de yapılan operasyonda gözaltına alınan şüpheliler, Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan