Anasayfa / TÜM HABERLER / Şanlıurfa’da intihar girişimi (videolu)

Şanlıurfa’da intihar girişimi (videolu)

ŞANLIURFA-(RUHA AJANS)-Şanlıurfa’da uzun süredir işsiz olduğu belirtillen 30 yaşındaki İbrahim Halil T.5 katlı apartmanın çatı katına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Olay, akşam saat 18:30 sıralarında Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi Şair Nabi Mahallesi’nde bulunan 5 katlı apartmanın çatısında meydana geldi. İddiaya göre, işsiz olduğu sorunlar yaşayan İbrahim Halil T.intihar için apartmanın çatısına çıktı.

çevredeki vatandaşların, durumu polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri binanın altında havalı branda açarak önlem alırken, polis de genci ikna edebilmek için uzun çaba harcadı. Yaklaşık bir saat süren ikna çalışmasının ardından polis genci etkisiz hale getirdi. Polis eşliğinde binadan indirilen İbrahim Halil T, sara krizine girdi. Bir süre yerde kriz geçiren İbrahim Halil T, olay yerinde hazır bekletilen sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye götürüldü.Hastanede tedavi tamamlanan İbrahim Halil T. daha sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan