Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Saldırı olayıyla ilgili gözaltı sayısı 7’ye çıktı

Saldırı olayıyla ilgili gözaltı sayısı 7’ye çıktı

( ŞANLIURFA – RHA ) Şanlıurfa’dan Samsun’un  Terme İlçesi’ne, mevsimlik tarım işçisi olarak giden ailelere silahlı saldırı gerçekleştirilmişti. 1 kadının öldüğü 1 kadının da yaralandığı olayla ilgili gözaltı sayısının 7’ye çıktığı yükseldiği öğrenildi.

Samsun Valiliği‘nin 36 yaşındaki Perihan Akın’ın hayatını kaybetmesi ve 27 yaşındaki Nurcan Patak’ın yaralandığı saldırıya ilişkin başlattığı soruşturma kapsamında 7 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

‘OLAY, MÜNFERİT OLARAK DEĞERLENDİRİLMEKTEDİR’

Resmi siteden yapılan açıklamada şu detaylara yer verildi:”Terme ilçesinde meydana gelen öldürme olayı ile ilgili olay anından itibaren süratle sürdürülen soruşturma sonucunda olayla ilgili oldukları değerlendirilen toplam 7 şahıs gözaltına alınmıştır. Soruşturma süreci devam eden bu üzücü olay, eldeki bilgi ve deliller ışığında siyasi, ideolojik saik gütmeyen, münferit değerlendirilmektedir. Elde edilen bilgiler ve şüpheli şahısların geçmiş dönemdeki suç kayıtları göz önüne alındığında meydana gelen öldürme olayının alkol ve uyuşturucunun etkisi ve av tüfeği ile ateş edilmesi sonucu işlenmiş olabileceği kanaatine varılmıştır.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan