Anasayfa / TÜM HABERLER / EKONOMİ / Urfalı kadını vuran cani suçunu itiraf etti

Urfalı kadını vuran cani suçunu itiraf etti

( ŞANLIURFA – RHA ) Geçtiğimiz Perşembe günü Samsun’da Şanlıurfalı mevsimlik tarım işçilerinin kaldığı çadıra düzenlenen silahlı saldırıda bir kadının hayatını kaybetmişti. Güvenlik güçleri olayla ilgili 4 kişiyi gözaltına alırken sorgu sırasında zanlılardan biri cinayeti itiraf etti.

Saldırı olayı ile ilgili Samsun Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, 07.09.2017 Perşembe günü saat 00.15 sıralarında Terme İlçesi Bafracalı mahallesinde mevsimlik tarım işçilerinin bulunduğu çadıra av tüfeği ile ateş edilmesi sonucu bir kadın hayatını kaybettiği bir kadınında yaralandığı hatırlatıldı.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Olay sonrası olayla ilgili olabileceği değerlendirilen 7 şahıs gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan şahıslardan 3’ü savcılık tarafından serbest bırakılmış, 4 şahıs adli makamlara sevk edilmiştir. Sevk edilen dört şahıstan 3’ü serbest bırakılmış, M.Y meydana gelen öldürme olayını alkol ve uyuşturucunun etkisi altında av tüfeği ile ateş etme sonucu işlendiğini itiraf etmiştir. Suçunu itiraf eden M.Y tutuklanmıştır.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Turkcell’de “Sömestr Heyecanı” yaşanıyor

Turkcell mağazalarında ve Türkiye’nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’da sömestr tatiline özel fırsatlar başladı. 26 Ocak’a kadar sürecek “Sömestr Heyecanı” kampanyasında bilgisayar, a

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan