Anasayfa / TÜM HABERLER / Vali Erin’den Başsavcı Doğan’a Hayırlı Olsun Ziyareti
vali,erin'den Başsavcı Doğan'a Hayırlı olsun ziyareti

Vali Erin’den Başsavcı Doğan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

ŞANLIURFA-(RUHA AJANS)-Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Sadi Doğan’ı makamında ziyaret etti. Başsavcı Sadi Doğan’a yeni görevinde başarılar dileyen Vali Erin, hizmetlerin vatandaşlara zamanında ulaştırılması konusunda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi.
Vali Erin’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başsavcı Doğan, Peygamberler diyarı Şanlıurfa’da daha önceden de görev yaptığını ve yeniden burada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Başsavcı Doğan, “Yeni adli yılın ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Bizden önce görev yapan arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, aramızdan ayrılan ve şehit olan mesai arkadaşlarımıza da yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Bizler, Şanlıurfa’da vatandaşların sorunlarının çözülmesi, can ve mal emniyetinin sağlanması noktasında gece gündüz demeden azimle çalışmaya devam edeceğiz. Üzerimizdeki görev ve sorumlulukların bilincinde olarak; tarafsız, bağımsız, hızlı ve haktan yana bir anlayışla hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu kez Cumhuriyet Başsavcısı olarak hizmet edeceğim Şanlıurfa halkını sevgi ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.
Vali Erin ve Başsavcı Doğan daha sonra başbaşa görüşerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan