Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Ak Parti Viranşehir ilçe başkanlığı için 2 başvuru yapıldı

Ak Parti Viranşehir ilçe başkanlığı için 2 başvuru yapıldı

( ŞANLIURFA – RHA ) Şanlıurfa’da Ak Parti, ilçe başkanlarını belirlemeye devam ediyor. Birçok ilçede başkanlar açıklanırken Viranşehir ilçesinde durum farklı. 2 aday Viranşehir için adaylığını açıklarken kongre tarihleri henüz netleşmedi.

 Viranşehir ilçesi için Ak Parti ilçe başkan adayları çoğalıyor. Geçtiğimiz gün başkanlıktan istifa ettiğini açıklayan İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım görevden çekildi. O süreçten sonra Mehmet Tanıl ve Ahmet Çınar, başkanlık için gerekli başvurularda bulundu. En kısa sürede kongre tarihinin netleşmesi bekleniyor.

AHMET ÇİNAR KİMDİR?

“1972 Viranşehir’de doğdum çiftçilikle uğraşıyorum aynı zamanda Traktör alım satım işiyle uğraşıyorum. Refah Partisi Mah. Başkanlığı, Fazilet Partisi Mah. Başkanlığı, Saadet partisi yönetim kurulu üyesi  Has parti ilçe başkanlığı Ak Parti Has Parti birleşmesinden sonra  aktif olarak Adalet ve Kalkınma Partisi’nin üyesiyim ve çalışıyorum .Sivil toplum olarak da MGV Anadolu Gençlik, Viranşehir Derneği İmam-Hatip  Derneği kurucu üyesi olarak devam ediyorum.”

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan