Anasayfa / TÜM HABERLER / DSİ’de Çiftçi Sorunları Görüşüldü

DSİ’de Çiftçi Sorunları Görüşüldü

ŞANLIURFA-(RUHA AJANS)-DSİ 15.Bölge Müdürlüğü’nde Bakan Fakıbaba’nın talimatıyla çiftçilerin sulamada yaşanan problemleri ve çözüm konuları ile ilgili toplantı düzenlendi.

Şanlıurfa’da Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın yapımlarını sürdürdüğü sulama projelerinin Tarım Reformu Genel Müdürlüğü ile birlikte koordine edilmesi için DSİ 15. Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın talimatıyla, DSİ 15. Bölge Müdürü Ahmet Ersin Gökçe’nin başkanlığında gerçekleşen toplantıya, DSİ 15. Bölge Müdürlüğü, Tarım Reform İl Müdürlüğü Personeli, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İl Müdürlüğü yetkilileri ve bölgede yapımı devam eden projelerin yüklenici firma yetkilileri katıldı.

Koordinasyon toplantısında; Şanlıurfa ve Mardin illerinde yürütülen sulama arazi toplulaştırma projelerinin eş güdümle yürütülmesi için yaşanan uyum problemlerinin aşılması, vatandaşların talepleri, zarar ziyan ödemelerinde yaşanan zorluklar, sahada yaşanan engellemeler ve mevzuat nedeniyle aşılması gereken konular görüşüldü.

Toplantıda, geçmiş toplantılarda alınan kararların büyük oranda gerçekleştiği ve görüşmelerin meyvelerini vermeye başladığı bildirildi.

Toplantıda alınan kararların rapor ve tutanak haline getirilerek, tutanak haline getirilmesi ve mesafe alınıp alınmadığının kontrol edilmesi kararlaştırıldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan