Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Başbakan Yıldırım: Biz de sizinle gurur duyuyoruz (Videolu)

Başbakan Yıldırım: Biz de sizinle gurur duyuyoruz (Videolu)

(Ş.URFA-RUHA AJANS) – Yeni eğitim-öğretim yılını açmak için Şanlıurfa’ya gelen Başbakan Binali Yıldırım, okuldaki alanda öğrenci ve vatandaşlara sesleniyor. Öğrencilerin yeni eğitim ve öğretim yılını kutlayan Başbakan Yıldırım, gençlere de nasihatlerde bulundu.

YILDIRIM: ŞANLIURFA’DA OLMAKTAN ÇOK BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUM

Başbakan Binali Yıldırım, Şanlıurfa’da olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek,”2017-2018 eğitim ve öğretim yılı hayırlı olsun. 17 milyondan fazla öğrencilerimize zehin açıklığı versin, Allah muvaffak eylesin. Okulların açılış vesilesiyle Şanlıurfa’da olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Peygamber Şehri Şanlıurfa’da olmak ve yeni eğitim ve öğretim yılını yapmak bir başka güzel, heyecan verici. Dünyada ilk üniversitesi Harran’da. Harran, Hz. ibrahim’in kardeşinin ismi. Sizlerle beraber olmak heyecan verici. Bütün illerimize ve aynı heyecanı yaşayan öğrenci ve velilerimize selamlarımızı gönderiyoruz. Allah muvaffak etsin” dedi.

ŞEHİT NECMETTİN ÖĞRETMENİ UNUTMADI

Geçtiğimiz aylarda hanin terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Necmettin öğretmen hakkında da konuşan Yıldırım, “PKK terör örgütü Şanlıurfalı Necmettin Yılmaz’ı da memleketine giderken şehit etti. Şenay Aybüke Necmettin Yılmaz’ı adı Siverek’te görev yaptığı okulda adı yaşatılacak. Şehitlerimizi her zaman yad edeceğiz, hatıralarını yaşatacağız. Vatan toprağının her köşesindeki insanlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Alandaki öğrenci ve vatandaşlar Başbakan Binali Yıldırım’ın konuşması sırasında, “Urfa senine gurur duyuyor” şeklinde slogan attı. Atılan slogana Yıldırım ise, “Biz de sizinle gurur duyuyoruz” diyerek cevap verdi.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan