Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Urfaspor yine stat derdine düştü

Urfaspor yine stat derdine düştü

(Ş.URFA-RUHA AJANS) – Geçen hafta çimlerin zamanında bakımının yapılmamasından dolayı kuruması nedeniyle Şanlıurfaspor Nazilli Belediyespor maçını Mardin’de oynamak zorunda kalmıştı.

 Geçen hafta Şanlıurfaspor için sorun çıkaran durum bu hafta da tekrar etti. Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bakımının zamanında yapılmaması nedeniyle 11 Nisan Stadyumu’nun çimleri kurumuş ve stat adeta patates tarlasına dönmüştü. Yaşanan bu durumdan dolayı Şanlıurfaspor maçını Mardin’de oynamak zorunda kalmıştı. Yaşanan çim skandalı devam edince haliyle Şanlıurfaspor bu hafta evinde oynayacağı maç içinde stat aramaya başladı.

SORUMLULUK ALAMAYANLAR YÜZÜNDEN ŞANLIURFASPOR BU HAFTA DA ŞEHRİNDEN UZAKTA MAÇ YAPACAK

Şanlıurfaspor ligin 4’üncü haftasında kendi evinde Fatih Karagümrük ile maç yapacak. Ancak tat olmadığı için kulüp çaresizce Türkiye Futbol Federasyonu’na yazı yazarak maçın başka yerde oynanmasını istedi. Hal böyle olunca Şanlıurfaspor bu hafta da seyircisinden uzakta maç yapacak.

Stattan sorumlu kurumun çimlerin bakımını zamanında yapmaması nedeniyle çimleri kuruyan Şanlıurfaspor tarihi de geçmiş oldu. Stadı olup başka ilde maç yapan tek kulüp olarak da spor tarihine geçmiş olduk.

Öte yandan yaşanan çim skandalından sonra sosyal medya üzerinden bazı Urfasporlu taraftarlar ve Urfalılar Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş’ü istifaya çağırdı.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan