Anasayfa / TÜM HABERLER / SAĞLIK / Harran Tıp, önemli organizasyona ev sahipliği yapacak

Harran Tıp, önemli organizasyona ev sahipliği yapacak

( ŞANLIURFA – RHA) Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi, 23 Eylül’de önemli bir çalıştaya ev sahipliği yapacağı bildirildi.

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali Uzunköy başkanlığında organize edilen ve Harran Üniversitesi ve Türkiye Meme Dernekleri Federasyonu ve Türkiye Senoloji Akademisi (SENATÜRK) tarafından ortaklaşa gerçekleştirilecek olan “Meme Kanseri Tanı ve Tedavisinde Kılavuzdan Pratiğe” isimli çalıştaya, 10 üniversite katılım sağlayacak. Önemli makale ve bildirilere imza atan 17 akademisyen katılım gösterecek.  Meme kanserinin tanıdan tedaviye, taramadan takibe her yönüyle ve en güncel Literatür eşliğinde değerlendirileceği toplantı; 9 konferans ve 4 panel şeklinde olacaktır.

Toplantı Başkanı Prof. Dr. Ali Uzunköy toplantıya katılan hocaların birçoğunun uluslararası meme derneklerinde yönetici pozisyonunda olduğunu, toplantının uzmanlık üstü düzeyde geçeceğini ve ülkenin değişik üniversitelerden çok sayıda katılımcı beklediklerini ifade etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Çocukları Tehdit Eden Yaz İshallerine Karşı Korunma Önerileri

İshal günde üç ya da daha fazla yumuşak veya sıvı kıvamlı dışkı çıkışı olarak tanımlanır. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan