Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Valilik, ‘Gaziler Günü’ dolayısıyla program düzenledi

Valilik, ‘Gaziler Günü’ dolayısıyla program düzenledi

( ŞANLIURFA – RHA) Şanlıurfa Valiliği, 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında gaziler ve şehit yakınları onuruna yemek verdi.

 Özel bir otelde düzenlenen programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Vali Abdullah Erin, Şehitler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Gaziler Dernek Başkanı Hasan Arslan, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, çok sayıda şehit ve gazi yakını katıldı.

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, hükümet birtakım düzenlemelerle şehit yakınlarına ve gazilere şükranlarını iletmeye çalıştıklarını söyledi. Yılmaz,”Ama hiçbir zaman yaptıkları fedakarlığın karşılığını veremeyiz. Bunun da farkındayız.”dedi.”Hiçbir zaman yaptıkları fedakarlığın karşılığını veremeyiz.” diyen Yılmaz, şöyle konuştu:”Bazı mertebeler vardır ki onları parayla pulla alamazsınız, çalışmayla emekle de elde edemezsiniz. Şehitlik böyle bir mertebe, gazilik böyle bir mertebe.” diye konuştu. 

VALİ ERİN: ALLAH, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZMASIN

Birlik ve beraberlik çağrısı yapan Vali Abdullah Erin, vatan topraklarının her karışının şehit ve gazi kanlarıyla sulandığına dikkat çekti. Vali Erin,”Yüksek bir bedele sahip olan bu vatan topraklarında Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Daha önce olduğu gibi bundan sonra da devletimizin terör konusunda ortaya koyduğu etkin mücadele ve kararlılık hiç duraksamadan devam edecektir.”şeklinde konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan