Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / ŞUSKİ’den bulanık su ile ilgili açıklama geldi

ŞUSKİ’den bulanık su ile ilgili açıklama geldi

(ŞANLIURFA-RHA) Dün Ruha Haber Ajansı tarafında yapılan ‘ŞUSKİ vatandaşın sağlığıyla mı oynuyor?’ haberinin ardından ŞUSKİ’den açıklama geldi.

Dün Ruha Haber Ajansı whatsapp ihbar hattına bir vatandaş tarafından şebeke suyunun bulanık olduğu fotoğrafı gönderilmişti. Bunun üzerine yayımladığımız ‘ŞUSKİ vatandaşın sağlığıyla mı oynuyor?’ haberimizin ardından ŞUSKİ’den açıklama geldi. Yapılan açıklamada söz konusu suyun bulanık halini almasının sebebini şebeke borularının onarımı olduğu söylendi.

ŞUSKİ tarafından yapılan açıklama şöyle:

“Boru patlama durumların müdahale sonrası musluktan gelen 10-15 saniyelik suyun kullanılmaması hususunda sürekli uyarılarda bulunmaktayız. Bulanık gelebiliyor. Söz konusu haberinizin Karaköprü ilçemizden gönderilmiş olabileceği ihtimaldir. Temiz su dolu olan sürahi, sürekli kullanıma sunduğumuz su olup içilebilirlik oranı yüzde 100’dür. Bulanık su dolu sürahideki su onarım sonrası musluktan ilk gelen sudur ve tüketilmemelidir. Bardakta görünen su ise musluktan henüz doldurulmuş su olup klorlu ve 10-15 saniyede berraklaşan sağlıklı içme suyumuzdur.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan