Anasayfa / TÜM HABERLER / Kedilere yapılan İnsanlığa sığmaz….Zehirleyip Çöpe Attı

Kedilere yapılan İnsanlığa sığmaz….Zehirleyip Çöpe Attı

ŞANLIURFA-(RUHA HABER AJANSI)-Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesi Muradiye Mahallesi 376.Sokakta Suriyeli kadın tarafından kedilere zehir verip öldürdükten sonra güpe gündüz çöpe atınca mahalleli isyan etti.

Eyyübiye İlçesi Muradiye Mahallesi’nde Suriyeli kadının, kedileri zehirlediğini iddia eden mahalle sakinleri duruma isyan etti.Mahalleliler zehirlenerek öldürüldüğünü iddia ettiği kedileri çöpe atan Suriyeli kadını cep telefonu kamerasıyla kayıt altına aldı.

Mahalle sakinleri,“Mahallemizde ikamet eden Suriyeli ailenin kedileri öldürdüğü bilgisini daha önce duymuştuk.Mahallemizde son dönemlerde kediölümleri meydana geliyordu. Hatta bazı komşularımız Suriyeli aileden şüpheleniyordu. geçtiğimiz haftasonu biz evin içerisindeyken dışarıda çocuklarımız Suriyeli kadının zehirlenmiş olan kedileri güpe gündüz evden çıkarıp çöpe konteynırına doğru götürdüğünü haber verdi.O sırada komşulardan biri bu olayı saniye saniye cep telefonuna kaydetti.
Suriyeli kadının elinde cansız kedileri gören sakinler tepki gösterdiler.Tepkiler üzerinde Suriyeli aile mahalleden taşınmak zorunda kaldı” dedi.

Kedilere yapılan İnsanlığa sığmaz”

Meydana gelen olayın ardından duruma öfkelenen olan mahalle sakinleri, yaşanan olay karşısında tedirgin olduklarını belirterek, olayı gerçekleştiren Suriyeli kadının insanlığa sığmayan ve vicdani olmayan hareketlerini kınıyoruz ifadelerini kullandılar.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

3 Yorumlar

  1. HANDAN KOCAGÖZOĞLU

    Ben videoya bakmaya dayanamadım,yavrum çırpına çırpına can çekişiyor,pisliğin umurunda değil…Onu neden benzetmediler orada?

  2. Allah rızası için bu şerefsiz vicdansız insanlara en büyük ceza neyse onu versinler tabi önce yukardakinin nasıl hesabını verecek, verecekler ?????

  3. Allah belasını versin o ailenin, kedilerin ahı öyle bir tutar ki, o ailenin tamamı sürüm sürüm sürünür buraya yazıyorum..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan