Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / HÜDA PAR, Eyyübiye İlçesindeki sorunları kaymakama iletti

HÜDA PAR, Eyyübiye İlçesindeki sorunları kaymakama iletti

HÜDA PAR Eyyübiye İlçe Başkanlığından bir heyet, ilçede yaşanan sıkıntıları gündeme getirmek maksadıyla Kaymakam Adem Ünal’ı makamında ziyaret etti.

HÜDA PAR Eyyübiye İlçe Başkanı Ahmet İdem ve beraberindeki partili heyet, Eyyübiye İlçe Kaymakamı Adem Ünal’ı makamında ziyaret ederek, yaşanan bazı sıkıntılar hakkında görüş alış-verişinde bulundu.

İlçede özellikle son dönemlerde hızla artış gösteren madde bağımlılığı konusunda gerekli tedbirlerin alınmadığını ve bunun ilçe halkı için ciddi bir sorun olmaya doğru gittiğini belirten İdem, bununla birlikte kentsel dönüşüm adı altında yıkılması öngörülen metruk yapıların halen yıkılmamasının madde bağımlılarının meskeni haline geldiği ifade edildi.

İnternet kafelerdeki denetimsizlik ve ihmalkârlıkların beraberinde getirdiği ciddi sorunları doğurduğunu ifade eden İdem, denetimlerin iyi yapılmıyor olmasının ve önlem alınmamasının, her bir internet kafenin “suçluların toplanması ve suçu oluşturma odağı haline dönüştürdüğünü”, bu tür yerlerde vakit geçiren çocukların karanlık örgütlerce de kullanılma potansiyeli oluşturduğuna dikkati çekti.

Söz konusu güvenlik tedbirlerinde, devriye atan emniyet mensuplarının 400 bin nüfuslu Eyyübiye ilçesi için yetersiz kaldığını söyleyen Kaymakam Adem Ünal, kendi bünyesine verilen 90 polisi 3 bölgede görevlendirdiğini, her bölgeye düşen 30 polisin ise yeterli olmadığını ifade etti.

Göreve geldiği günden buyana elinden geleni yaptığını söyleyen Ünal, ziyaretlerinden ötürü HÜDA PAR heyetine teşekkür ederek, iletilen sorunların üzerinde duracağını ifade etti.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan