Anasayfa / TÜM HABERLER / GTHB Personel Genel Müdürülüğü’ne Halil Fidan Atandı
GTHB Personel Genel Müdürülüğü'ne Fidan Atandı

GTHB Personel Genel Müdürülüğü’ne Halil Fidan Atandı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına atamalar devam ediyor. Son olarak bugün Personel Genel Müdürlüğüne Şanlıurfalı ve eski Sağlık Bakanlığı Denetim Hizmetleri Daire Başkanı Şanlıurfalı Halil Fidan atandı.

Halil Fidan Kimdir?
1955 yılında Şanlıurfa Birecik’te doğdu. İlk, orta ve Lise öğrenimini Birecik’te tamamlamıştır. Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi (Gazi Üniversitesi) İşletme Muhasebe bölümünden mezun olmuştur. 1985 yılında Sağlık Bakanlığında müfettişlik görevine başlamış, 1991 yılında Başmüfettişlik görevine atanmıştır. Ayrı tarihlerde olmak üzere 3 dönem Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. 2012 yılında Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneler Kurumu Denetim Hizmetleri Daire Başkanı olarak atanmış ve 2,5 yıl bu görevde bulunmuştur. Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneler Kurumu İzleme Ölçme ve Değerlendirme Kurum Başkan Yardımcılığında Daire Başkanı olarak görev yapmıştır. 20.07.2016 tarihinden itibaren Sağlık Bakanlığı Denetim Hizmetleri Başkanlığı görevini yürütmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan