Anasayfa / TÜM HABERLER / ‘24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun’

‘24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun’

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Hayatın her alanına hazırlanmada anne ve baba kadar öğretmenin rolünün büyük olduğunu kaydeden Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, yayınladığı mesajında 24 Kasım öğretmenler gününü kutladı.
Başkan Eyyüpoğlu mesajında; “Yeni nesillerin yetişmesinde bilgi ve beceriler ile donanmasında öğretmenlerimizin rolü gerçekten çok önemlidir. Ülkemizin bugün ulaştığı gelişme ve birikiminde değerli öğretmenlerimizin büyük katkıları var. Bu yüzden en vicdani mesleği icra eden öğretmenlerimizin hakkını ödemek mümkün değildir. Öncelikle kendilerine emeklerinden dolayı teşekkür eder, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlarım. Milletine, ülkesine, ailesine ve değerlerine bağlı nesilleri yetişmesinde bilgi birikiminin aktarılıp geliştirilmesinde değerli öğretmenlerimiz canla başla çalıştığını iyi biliyoruz. En zor işlerden biri olan insan yetiştirmek için bin bir emek veren öğretmenlerimizi tekrar teşekkürlerimizi sunar öğretmenler gününü canı gönülden kutlarım.’’ Sözlerine yer verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan