Anasayfa / TÜM HABERLER / Ak Parti İl Başkanı Beyazgül’den Öğretmenler Günü Mesajı

Ak Parti İl Başkanı Beyazgül’den Öğretmenler Günü Mesajı

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Z.Abidin BEYAZGÜL, Türkiye’de geleceğe ışık tutan Nesiller Ancak Öğretmenlerimizin desteği ve özverisiyle yetişir dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayımladığı mesajda Başkan BEYAZGÜL, kişiliğimizin belirlenmesinde, yetişmemizde, hayata dair kanaatlerimizin, düşüncelerimizin oluşmasında eğitim camiasının öneminin büyük olduğuna dikkat çekti.

Başkan BEYAZGÜL, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Her zaman Baş tacı olan öğretmenlerimizin, vatanın her karış toprağında hiçbir koşul ve zorluk tanımaksızın ifa ettikleri kutsal görevleriyle, kıymetlerini her zaman en müstesna yerde korumaktadırlar. Öğretmenlerimizin hatırlanması, anılması için bir gün, bir hafta yeterli değildir.Öğrencilerini çok güzel mevkilerde görmenin haklı gururunu yaşayan öğretmenlerimize milletçe duyduğumuz saygıyı, sadece 24 Kasım günü değil, her zaman göstermek zorundayız. Modern, demokratik, güçlü ve müreffeh bir ülke olabilmek için eğitim alanındaki ilerlemeyi sürekli kılmalıyız. Toplumun her alanında köklü değişiklikler gerçekleştirmenin ve verimliliği artırmanın ön şartı, eğitime gereken önemin verilmesidir.

Milletimizin her bir ferdinin öğretmenlerimize olan sevgisi, saygısı ve inancı tamdır.

Öğretmenler Günü vesilesiyle öğretmenlerimize bir kez daha şükran ve minnet duygularımı sunuyorum. Öğretmenlerimiz, sadece öğrencilerimize değil, tüm insanlığa sevgi dağıtan, doğruya yönelten, toplumun bilgili kişiler olması için çaba gösteren Eğitimli bir toplum meydana getirmeyi hedefleyen değerli bir mesleğin mensuplarıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Görevleri başında Şehit olan Öğretmenlerimizin ve şuan Görev başındaki tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en samimi duygularla kutlar, Saygılar sunarım.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan