Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Belediye çalışıyor, Suruç değişiyor

Belediye çalışıyor, Suruç değişiyor

( ŞANLIURFA – RHA ) Ramazan Bayramı dolayısıyla hizmetlerine durmadan devam ederek Ramazan bayramı için takviye ekipler oluşturup çalışmalarına arefe gününden başlayan Suruç Belediyesi bayram boyunca tam mesai yaparak vatandaşlardan tam not aldı.

Ramazan Bayramı’nda belediyecilik hizmetlerinin aksamaması ve vatandaşların olası şikayetlerine cevap verebilmek amacıyla  Suruç  Belediyesi ; Belediye Baskan Vekili Ferhat Sinanoğlu’nun talimatıyla 24 saat nöbetleşe görev yaptı. Zabıta, Park-Bahçeler, Temizlik İşleri ile Fen İşleri Müdürlükleri, bayram süresince vatandaşlara hizmet verdi.

Ramazan ayı süresince pide fırınları ile pastane ve tatlı salonlarını denetleyerek uygunsuz olan iş yerleri hakkında uyarı ve işlemler yapan Zabıta Müdürlüğü ekipleri,  bayram hazırlıkları sürecinde de kaldırım işgalleri ve seyyar satıcıların satış alanının belirlenmesi gibi pek çok konuda gerekli düzenlemeleri yaptı. Zabıta Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren sivil ve resmi ekipler, dilenci, seyyar satıcı, işportacı gibi olumsuzluklara karşı tedbirler alırken, vatandaşın alışveriş yaptığı işletmelerde rutin denetlemelerin dışında, satışa sunulan ürünler ve satış ortamlarında denetimlerini sürdürdü.

Temizlik İşleri Müdürlüğü, çevre temizliğinin sağlanması için bayram süresince tam mesai yaptı.Fen ve Temizlik isleri Müdürü Feridun Zamur  baskanligindaki ekipler, özellikle mezarlık ziyaretleri ve alışveriş merkezlerinde yaşanacak yoğunluğu dikkate alarak, bu bölgelerin çevresinde görev yaptı. Süpürme ve yıkama araçlarıyla birlikte 24 saat çalışan   ekipler bayramın 3.günüde görev yaparak ilçenin temiz kalmasını sağladı.

Fen İşleri Müdürlüğü, bayram süresince olabilecek aksaklıklara karşı  tedbir alirken bayramda sokak hayvanlarının toplanması ve yaralı hayvanlara acil müdahalede bulunulabilmesi icin 3 kişilik ekip görev yaparak topladıkları  sokak hayvanlarını hem tedavilerinin yapilmasi, hem de barınmalarının sağlanması için  Büyükşehir Belediyesine ait hayvan barınağına yerleştirdi.

Göreve  geldiği gunden bu yana Suruç’ta büyük bir hizmet seferberliği baslatan Başkan Vekili Ferhat Sinanoglu Başkanlığındaki Suruc Belediyesi hizmetlerine durmadan devam ederken  Park-Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de olası su patlamaları, ağaç budama, parklardaki elektrik arızalarına karşı bayram süresince görev yaptı.

Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Han Özdemir ” Belediye Başkan  Vekilimiz Sayın Ferhat Sinanoglu’nun talimatıyla oluşturduğumuz nöbetçi ekiplerimizle bauram boyunca 24 saat görev yaptik.Hizmetlerimiz devam ediyor.Amacimiz simdiye kadar hic bir konuda hizmet almayan Suruç’u daha yasanabilir daha güzel bir Ilce haline getirmek.Hizmet konusu Sayin Baskan  vekilimiz Sinanoglu’nun uzerinde hassasiyetle durduğu önemli bir konu bizde aldigimiz talimatlarla hizmet seferberligimizi sonuna kadar surdurucegiz” dedi.

Öte yandan vatandaşlar bayram boyunca çalışan ekipleri sokaklarda gormekten memnun kalırken 65 yasindaki İsmail Yavuz isimli vatandaş ise  “Simdiye kadar ben bayramda calisan belediyeye ait bir ekip görmedim Allah bize bugünleri de gösterdi biz devletimizden , baskanimizdan , belediyemizden memnunuz Allah onlardan razı olsun” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan