Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Şanlıurfalı Vali Kocaeli’ye veda etti

Şanlıurfalı Vali Kocaeli’ye veda etti

( ŞANLIURFA – RHA ) 3 yıla yakın bir süredir Kocaeli’de  görev yapan ve  Valiler Kararnamesi ile Diyarbakır Valiliğine atanan Vali Hasan Basri Güzeloğlu Kocaeli’ye veda etti.

İl protokolü, siyasi parti il başkanları, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, şehit yakınları, gazilerimiz, valilik personelli, ve basın mensupları ile  çok sayıda vatandaş  valiyi uğurlamak üzere  Valilikte bir araya geldi.

Güzeloğlu çifti  kendilerini uğurlamak üzere gelen misafirleri ile yakından ilgilenerek, sohbet etti ve  Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu  düzenlenen veda  töreninde yaptığı konuşmalarında; “1 Ekim 2014 tarihinde büyük bir onur ve sorumlulukla üstlendiğim Kocaeli Valiliği görevimden bugün itibariyle ayrılıyorum. 3 yıla yakın bir süre Türkiye’nin özel ve güzel şehri olan Kocaeli’de milletimize hizmet etmek onurunu bahşettiği için Rabbime hamd ediyorum. Asıl olan şüphesiz ki hakkın rızası ve insanların duası olduğunu biliyorum. Şüphesiz görevimizin gereği olarak yapmakla sorumlu ve zorunlu olduğumuz alanlarda çok şükür kısa sürede başarılar elde ettik. Kocaeli’yi daha iyiye ve güzele taşınması idealine katkı koyacak çok güzel işbirlikleri ve çalışmalar gerçekleştirdik. Bu şahsınızla ifade edilse de şüphesiz ki bir ekibin, birlikteliğin ve karşılıklı uyumun sonucunda gerçekleşti. Hayat ne kadar çok yaşanırsa yaşansın bitecek olan bir konudur. Asıl olan o bitiş geldiği zaman başlangıç coşkusunu, heyecanını ve huzurunu bulabilmektir.

Türkiye Cumhuriyetinin en onurlu ve sorumlu Valilik makamı ve göreviyle 38 yaşında buluştuğumda  Allah’a bu görevi layıkıyla yapmayı ve bize güvenen başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere bu emaneti tebliğ edenlere karşı mahcup olmadan millete hizmet etmek için dua ettim. Kocaeli Valilik görevimizin 5. İli 3. büyükşehridir. Şimdi 6. İle gidiyoruz. Bu noktada aynı dilekleri Allah’tan niyaz ediyorum. Tıpkı Kocaeli’de olduğu gibi hayırla anılan ve sonunda vicdanen rahat olunan bir görev süresi Rabbimden nasip olsun. Asıl olan gönüllerde olmaktır. Bunu yapmaya gayret ettim. Bugün burada bulunan herkes bunun bizim için çok büyük bir zenginlik olduğunun göstergesidir. Kocaeli Türkiye’nin büyük yürüyüşünde çok büyük bir zenginliktir. Allah Kocaeli’nin yolunu açık etsin. Çok güzel günlerimiz geçti. Çok huzurlu ayrılıyoruz ve burayı hiç unutmayacağız. Ailemle çok güzel anılar paylaştık. Benim torunum Kocaeli’de doğdu. Bütün bu süreçte Kocaeli bizim için hoş seda olacaktır. Herkese içtenlikle gösterdiğiniz yakınlık nedeniyle teşekkür ediyorum. Bizim kusurlarımız ve eksikliklerimiz olabilir. Haklarınızı helal edin. Allah devletimizin bahtını şansını açık etsin.” diyen Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu, herkese çalışma hayatında başarılar diledi.

Duygusal anların yaşandığı vedalaşmanın ardından Güzeloğlu çifti Diyarbakır’a gitmek üzere gözyaşları ile uğurlandı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan