Anasayfa / TÜM HABERLER / Urfa’daki Organ bağışı 3 hastaya umut oldu

Urfa’daki Organ bağışı 3 hastaya umut oldu

ŞANLIURFA -(RUHAAJANS)-Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzun süredir hasta olarak yatan ve Ahmet Y. (66)’nin organları ailesi tarafından bağışlandı. Ahmet Y.’nin böbrekleri ve karaciğeri, nakil bekleyen 3 hastaya umut oldu.

beyin ölümü gerçekleşen Ahmet Y.’nın uzman ekipler tarafından alınan karaciğeri,sağ ve sol böbrekleri İzmir,Isparta ve Malatya’ya, nakil bekleyen hastalara gönderildi.

HASTANEDEN ORGAN BAĞIŞI ÇAĞRISI VE BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Mehmet Akif İnan Araştırma Hastanesi’nden yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:”Şanlıurfa M.Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesi organ nakli koordinasyon merkezi olarak organ nakli bekleyen tüm hastaları düşünerek tüm halkımızı organ nakli konusunda duyarlı olmaya davet ediyoruz.Bizde Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesi olarak vefat eden hastamıza Allah’tan rahmet diliyor,bağışta bulunan hasta yakınlarına yaptıkları ulvi hareketten ötürü teşekkür ediyoruz.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan