Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Yaz Spor Okullarının Açılışı Yapıldı

Yaz Spor Okullarının Açılışı Yapıldı

( ŞANLIURFA – RHA ) Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü gençlerin yaz tatilini dolu dolu geçirmesi için faaliyete geçirecekleri 2017 Yaz Spor Okullarının açılışını gerçekleştirdi. 11 Nisan Spor Salonunda gerçekleştirilen yaz okulları açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başladı.

Gençlerin yaz tatilini spor yaparak geçirme imkanı bulacağı Yaz Spor Okullarının açılış töreni veliler ve gençlerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Kentte spor kültürünün oluşmasına katkı sağlamak amacıyla, 05-18 yaş grubu Çocuk ve Gençlere yönelik olarak her yıl uygulanan Yaz Spor Okullarının açılış konuşmasını gerçekleştiren Spor Şube Müdürü Murat Önen, gençlerin sadece yaz aylarında değil yılın 365 günü spor faaliyetlerinde yer alması gerektiğini vurguladı.

Yaz spor okullarına kayıt yaptıran gençlerin ailelerine seslenen Spor Şube Müdürü Önen, “ Sayın Veliler yaklaşık iki ay sürecek olan kurslarımıza çocuklarınızın devamlılığını sağlamanızı istiyorum. 03 Ağustostan itibaren faaliyete girecek olan kurslarımızda gençlere antrenörlerimiz tarafından eğitim verilecek. Değerli velilerimiz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak, İl Müdürlüğümüze bağlı Gençlik Merkezlerimizde de yaz spor okulları kurslarımız devam edecektir.

Siz değerli velilerimizden ricam, çocuklarımızı sadece yaz aylarında değil yılın 365 günü spor faaliyetlerimizde bulunmalarını sağlamanız” dedi.

“YAZ OKULLARIMIZDAN BAŞARILI SPORCULAR BEKLİYORUZ”

Geçen yıl 34 sporcunun Şanlıurfa’yı farklı spor branşlarında Türkiye derecesi yaparak temsil ettiğini hatırlatan Şube Müdürü Önen, yaz spor okullarından da Şanlıurfa’yı temsil edecek başarılı sporcular beklediklerini söyledi. Şanlıurfa’ya farklı spor branşlarını kazandırmak için hazırlık içerisinde olduklarını da sözlerine ekleyen Şube Müdürü Önen, son olarak velilere ve öğrencilere spor okullarından sorumlu olacak antrenörleri tanıttı.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan