Anasayfa / TÜM HABERLER / Vali Tuna’nın merkeze alınmasına tepki yağdı

Vali Tuna’nın merkeze alınmasına tepki yağdı

 

ŞANLIURFA-(RUHA AJANS)-Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’nın Son Valiler Kararnamesiyle Merkeze Alınmasına, Şanlıurfalılar tepki gösterdi.

 

Vali Güngör Azim Tuna’ın,merkeze çekilmesine Şanlıurfa’daki sivil toplum kuruluşları büyük tepki gösterdiler.AK Parti’nin iktidara geldiği 2002’den bu yana 8 vali değiştiren Şanlıurfa’da henüz bir yılını doldurmayan Vali Güngör Azim Tuna’nın son valiler kararnamesiyle merkeze alınmasına Şanlıurfalılar büyük tepki gösterdiler.

Valinin değişiminden üzüntü duyduklarını belirten esnaf Ahmet Arslan’da sık sık vali değişimi ilimize zarar verdiği gibi, Vali Tuna’nın da değişiminin luzumsuz olduğunu düşündüklerini ifade etti.

Şanlıurfa’da görev yaptığı süre içerisinde ilimizin biriken sorunlarının çözümü için gayret sarf etmiş ve çözüm üretmek için gerekli adımları atmış ve sürpriz bir şekilde merkeze alınması Şanlıurfa için büyük bir kayıp olmuştur.ValiTuna’nın insancıl, babacan tavrı ve halka yakınlığıyla ilimizde iz bırakmıştır.Valinin merkeze alınması bizi üzmüştür” dedi.

AK PARTİ İKTİDARINDA SON 15 YILDA ŞANLIURFA’DA GÖREV YAPAN VALİLER
Ak Parti iktidarı olan 2202 yılından bu yana Şanlıurfa’da toplam 8 Vali görev yaptı.İşte Şanlıurfa’da görev yapan Valiler:Muzaffer DİLEK,Şükrü KOCATEPE,Şemsettin Uzun,Yusuf YAVAŞCAN,Nuri OKUTAN,
Celalettin Güvenç,İzzettin KÜÇÜK,Güngör Azim TUNA.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan