Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Viranşehir Şubesi Açıldı

Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Viranşehir Şubesi Açıldı

Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Viranşehir şubesi açılışını yaptı. Yapılan açılıştan önce misafirlerle, üyelerle ve basın mensuplarıyla yemekte bir araya gelindi.

KABADAYI: BÖLÜNMEZ BİR TÜRKİYE İÇİN YOLA ÇIKAN BİR DERNEKTİR

Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Şanlıurfa Viranşehir İlçesinde Şehnaz Gezgin Başkanlığı ve yönetimi düzenlenen törenle görücüye çıktı.Ekinciler Pasajında vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen açılışta farklı düşüncelere sahip insanların katılımıyla farklı bir federasyon kurduklarını ifade eden Genel Başkan Ahmet Kabadayı, “birlik ve Kardeşlik Federasyonumuz bir sivil toplum kuruluşudur. Federasyonumuz, Bu ülkenin bütün etnik kökenleriyle ırkı, mezhebi, inancı ve diliyle asla ayrım yapmadan ülkesi ve milletiyle bölünmez bir Türkiye için yola çıkan bir dernektir.Viranşehir ilçemizde de açılışını gerçekleştirdiğimiz Federasyonumuz Türkiye’mize ve Milletimize Hayırlı olmasını diler, Viranşehir ilçe Başkanımız Şehnaz Gezgin’e Başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

YILDIRIM: EDEN MİLLİ BİRLİK VE KARDEŞLİK DUYGUSU BUNDAN SONRA GELECEK KUŞAKLARA ÖRNEK VE ARMAĞAN OLSUN

Viranşehir Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım, burada yaptığı konuşmada derneğin Viranşehirliler için hayırlı olma temennisinde bulunarak, “Bu dernek Şanlıurfalılara ve Viranşehirlere hayırlı olsun. Yüzyıllardır bu topraklarda devam eden milli birlik ve kardeşlik duygusu bundan sonra gelecek kuşaklara örnek ve armağan olsun” dedi.

GEZGİN: HER ZAMAN MİLLİ BİRLİK VE KARDEŞLİK İÇİNDE OLACAĞIZ

Viranşehir ilçe başkanı Şehnaz Gezgin,”Biz bu derneği özelde Viranşehirlerin genelde ise Tüm Şanlıurfalıların hizmetine sunuyoruz. Zaten insanlık tarihinden bu yana Viranşehirliler milli birlik ve kardeşlik duygusu içinde yaşadılar. Dilerim bu dernekte yüzyıllardır var olan bu duyguların simgesi olur. Her zaman milli birlik ve kardeşlik içinde olacağız. Bu özel günde bizleri yalnız bırakmayan tüm değerli dostlara ve misafirlere de huzurlarınızda teşekkürü bir borç bilirim” şeklinde konuştu.

30 FARKLI İLDEN GELEN BAŞKANLAR DA AÇILIŞA KATILDI

Yapılan açılışa Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Kabadayı, Genel Sekreter Harun Gündoğan, Şanlıurfa İl Başkanı Mustafa Ay, Ak Parti Viranşehir İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Garip Köroğlu, Ak Ocaklar İlçe Başkanı Koç Ali Şehmusoğlu, Mhp Teşkilat Başkanı İsmet Sarmaca , STK ile 30 farklı ilden gelen başkanlar katıldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan