Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Şanlıurfaspor’dan bakan Çelik’e destek

Şanlıurfaspor’dan bakan Çelik’e destek

Şanlıurfaspor kulübü yaptığı açıklamada sarı yeşilli ekibin onursal başkanı Faruk Çelik’e sahip çıktıklarını belirtti.

Kulüp adına bir açıklama yapan Başkan Emin Yetim, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Harran mitinginde Bakan Faruk Çelik’e yapılan saygısızlığın kabul edilemez olduğunu söyledi.

Tarım Gıda ve Hayvancılık bakanı, Şanlıurfa milletvekili aynı zamanda Şanlıurfaspor onursal başkanı Faruk Çelik’in Şanlıurfa için büyük bir şans olduğunu ifade eden Yetim, “Sayın bakanımız Şanlıurfa adına bir şanstır. Şanlıurfa’ya ve Şanlıurfaspor için yaptıkları ortadadır. Bunu bırakın Şanlıurfa’yı tüm Türkiye bilmektedir. Şanlıurfaspor kulübü olarak kendisini her zaman arkasında olduğumuzu belirtiyoruz. Kendisi bizim onursal başkanımızdır. Şanlıurfaspor’a vermiş olduğu destekleri hiç kimse inkar edemez. Bizler kendisine minnettar olduğumuzu tekrar ifade etmek istiyoruz. Bakanımızın Şahsına yapılan ahlaksızlığı şiddetle kınıyoruz. Birkaç kendini bilmez kişinin menfaat amacı ile yapmış olduğu protestoların Şanlıurfalıların ve Şanlıurfasporluların yanında yeri yoktur. Bunlar bizler için hiçbir anlam ifade etmiyor. Bakanımız bizlerden daha iyi Urfalıdır ve Urfalı olmaya devam edecektir” diye konuştu.

Şanlıurfaspor Genel sekreteri Muhammet Reşat Toprak ise bakan Faruk Çelik’in Şanlıurfaspor kulübüne yıllardır vermiş olduğu desteğin devam ettiğini belirtirken, “Bakanımıza yapılan protestolar kulübümüzü derinden üzmüştür. Bakanımız Şanlıurfaspor kulübüne bakan ve milletvekili olduğu müddetçe destek verdiğini ve desteğini esirgemediğini herkes biliyor. Maddi manevi olarak her zaman yanımızda olmuştur. Bizlerde Şanlıurfaspor kulübü olarak sayın bakanımızın her zaman olduğu gibi şimdide yanındayız” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan