Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Sıcaktan kaçanlar, soluğu sosyal tesislerde buldu

Sıcaktan kaçanlar, soluğu sosyal tesislerde buldu

Yaz mevsiminin en sıcak günlerini yaşayan Şanlıurfalılar, Büyükşehir Belediyesinin GAP Vadisinde yer alan Cumhuriyet Sosyal tesislerine, SUKAY ve Bozova Çatak tesislerine akın etti. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin ‘Daha Yeşil ve Yaşanılabilir Bir Şanlıurfa’ hedefiyle yaptığı Sosyal tesisleri, GAP Vadisinde yer alan Cumhuriyet Sosyal tesislerine, SUKAY ve Bozova Çatak tesislerinde hafta sonu tatilini geçiren Şanlıurfalılar parklarda piknik yaptı, çocuklar ise oyun gruplarında doyasıya eğlendi.

Sıcak havadan bunalan vatandaşlar SUKAY Merkezinde suyla buluşup farklı bir heyecan yaşarken, Bozova Çatak tesislerinde ise güvenli alanlarda suya girerek serinlediler. Cumhuriyet tesislerinde aileler piknik  yaparken çocuklar ise birbirinden farklı oyun gruplarında eğlendiler.

Çocukları ile birlikte güzel vakit geçiren vatandaşlar, Şanlıurfa’da yeşil alanlara yönelik uygulamaları takdirle karşıladıklarını söylediler.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan