Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Vali Tuna Urfa’da yaptığı çalışmaları değerlendirdi

Vali Tuna Urfa’da yaptığı çalışmaları değerlendirdi

(ŞANLIURFA-RHA) Merkeze çekilen Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna basın mensupları ile bir araya gelerek Şanlıurfa’da yaptığı çalışmaları değerlendirdi.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan son Valiler kararnamesi ile birlikte Merkez Valiliği’ne atanan Güngör Azim Tuna, Şanlıurfa’dan ayrılmadan önce yerel ve ulusal basında görev yapan gazetecilerle bir araya geldi. Polisevinde basınla bir araya gelen Vali Tuna, Şanlıurfa’da görev yapmaya başladığı günden itibaren yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Vali Tuna, 15 Temmuz darbe girişimine de değindi.

Şanlıurfa’da yaklaşık 1 yıldır görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Tuna,”Peygamberler şehrinde görev yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. Suriyeleri kardeşlerimize ensar olmaya çalıştık. Nemrutların ateşini söndürdük çok şükür. Şanlıurfalılar 15 Temmuz da darbecilere gereken cevabı vermiştir. Şanlıurfa, cazibe merkezi olarak emin adımlarla ilerliyor. Turizmde bir cazibe merkezi haline getirilmesinde önemli yollar katledilmiştir. Tarım toprakları açısından çok büyük alanlara sahip. Sanayi, turizm, tarım ve hayvancılıkta büyük fırsatları barındıran bir ildir. Bütün tedbirleri hayata geçirdik.”dedi.

‘MANEVİ DEĞERLERİMİZE KURŞUN SIKTILAR’

“Şehir ekonomisine katkı sağlayacak proje ve fikre destek sağladık.” diyen Vali Tuna, şunları kaydetti:”İnsanı yaşat ki devlet yaşasın mantığıyla hareket ediyoruz. Darbe ve ihanetlerin bizleri yıldıramayacağını hepimiz gördük. 15 Temmuz en kirli planların yüzüydü. Dini, dili ve ırkı ne olursan herkesi seviyoruz. 15 Temmuzda sadece mallarımıza ve canlarımıza kıymadılar, manevi değerlerimizi de kurşun sıktılar. 15 Temmuzdan çok ciddi dersler çıkarmalıyız. Değerler eğitiminde çok ciddi çalışmalar yapmalıyız. En büyük yatırımın çocuklara yapılması noktasında sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Çanakkale gezileri düzenledik, 1500 öğrencimizi Çanakkale’ye götürdük.5 bin 500 kişiyi daha götüreceğiz. Şanlıurfa’da önemli sempozyum ve panellere ev sahipliği yaptık. Bizler farklılıkları zenginlik olarak görüyoruz. Şanlıurfa, 2023 hedeflerine ulaşmak için gerekli potansiyele ve zenginliğe sahip. Fahri hemşehriniz olarak Şanlıurfa’ya hizmet etmeye edeceğiz.”

Basın toplantısının ardından Vali Tuna, gazetecilerle hatıra fotoğraf çektirdi. Daha sonra Vali Tuna, kentteki veda programlarını sürdürdü. Polisevinde düzenlenen veda programına Urfa Değişim Gazetesi ve Ruha Haber Ajansı Yönetim Kurulu üyesi Ömer Dodanlı, Mahmut Kakız, Urfasiyaseti.com imtiyaz sahibi İbrahim Halil Kuş, çok sayıda basın mensubu ve valilik çalışanları katıldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan