Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Urfalının terazisi Urfalıyı hafif tartar

Urfalının terazisi Urfalıyı hafif tartar

(ŞANLIURFA-RHA) Karaköprü Belediyespor geçen yıl Bölgesel Amatör Ligi 2.Grup’ta şampiyon olarak nplay-off oynamaya hak kazanmış ve play-off maçında da 47 Mardinspor’u yenerek adını 3.Lig’e yazdırmıştı.

“KENDİNE KULÜP BUL” DENDİ

Spor Toto 3.Lig’e çıkan Karaköprü Belediyespor öncelikle dış transferin yanı sıra iç transfere yönelmişti. Takımı şampiyon yapan Bedih hoca dahil birçok oyuncusu ile yeniden sözleşme imzalamıştı. Ancak her ne oluysa oldu takımda birden yaprak dökümü başladı. Önce şampiyon hoca yollar ayrılmış, daha sonra sözleşme imzalanan Ali Mesut ile yollar ayrılmıştı. Geçen sezon Bölgesel Amatör Ligi’nde başarı gösterip 3. Lig’e yükselmesine attığı 17 golle katkı sağlayan, yeni sezon için yeniden mukavele imzalanan Urfalı golcü İbrahim Ülüm’e ani bir kararla  ‘Kendine kulüp bul’ mesajı gönderildi.

Karaköprü Belediyespor yönetimince Teknik Direktör Bedih Şahapoğlu’la yolların ayrılmasından sonra alınan bu sürpriz karar Şanlıurfa futbol kamuoyunca şaşkınlıkla karşılandı. Öyle ki bazı Karaköprü Belediyespor taraftarları durumu vefasızlık olarak karşıladı.

KARAKÖPRÜ BELEDİYE ÖZÜNDEN KOPUYOR

Yapılan bu durum kamuoyunda çok etkisi yaratırken, yaşanan bu durum Şanlıurfalıların deyimi olan, “Urfalının terazisi Urfalıyı hafif tartar” sözünü akıllara getirdi. Öyle ki İbrahim Ülüm attığı gollerin yanı sıra takımda ağabeylik yaparak motivasyonu sağlayan bir isim olarak ön plana çıkıyordu.

İBRAHİM ÜLÜM KİMDİR?

1983 doğumlu olan ve aslen Şanlıurfalı olan İbrahim, kentin yetiştirdiği profesyonel futbolcuların başında geliyor. Futbola 1999 yılında Siverek Belediyespor’da “merhaba” diyen İbrahim Ülüm sırasıyla Şanlıurfa Belediyespor, Tarım Kredispor, Amed Sportif Faaliyetler, Van Büyükşehir Belediyespor, Sivasspor, Diyarbakırspor, Bugsaş Spor, Eyüpspor, Diyarbakır Kayapınar Belediyespor, Turanspor, Şanlıurfaspor ve Karaköprü Belediyespor kulüplerinde forma giydi.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan