Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Vali Tuna veda ziyaretlerine dün de devam etti
????????????????????????????????????

Vali Tuna veda ziyaretlerine dün de devam etti

1 Haziran 2017 Tarihinde yayımlanan Valiler Kararnamesi ile merkez valiliğine alınan Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, veda ziyaretlerine dün de devam etti.

Büyükşehir Belediyesi, Harran Üniversitesi, ilçe belediyeleri ve kaymakamlıklar ile kamu kurumlarıyla sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek vedalaşan Vali Tuna, veda ziyaretlerine Cumhuriyet Başsavcılığı, merkez ilçe belediyeleri, meslek odaları, siyasi partilerin il teşkilatları ile yine bazı sivil toplum kuruluşlarıyla devam etti.

Şanlıurfa’daki basın mensuplarıyla ise kahvaltıda bir araya gelerek onlarla vedalaşan Vali Tuna; görev yaptığı bir yıllık süre içerisinde uyum içerisinde çalıştığı tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Şanlıurfa’ya hizmetlerinden dolayı ziyaret ettiği kurumlarda teşekkür alan Vali Tuna;  özellikle Şanlıurfa halkına şükranlarını sundu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan