Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Abdülaziz’i takımda tutamadık

Abdülaziz’i takımda tutamadık

(ŞANLIURFA-RHA) Şanlıurfaspor’da en verimli oyuncuların başında gelen Abdülaziz Solmaz, yeni sezonda Şanlıurfaspor ile yola devam etmeme kararı aldı. Genç ve deneyimli oyuncu yeni sezonda TFF 1.Lig’de mücadele edecek olan ve geçen yıl Süper Lig’den düşten Adanaspor ile anlaşma sağladı.

TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor’da transfer çalışmaları son hız devam ediyor. Geçen yıl Süper Lig’e veda eden Adana ekibi Süper Lig’e tekrardan yükselmek için kollarını sıvadı.Turuncu-Beyazlılar en son Şanlıurfaspor’da forma terleten deneyimli kanat oyuncusu Abdulaziz Solmaz ile her konuda anlaşma sağladı. Solmaz Adanaspor ile anlaşması ile ilgili, “Büyük bir camia geldim. Takımımızı tekrar hedeflediği Süper Lig’e çıkarmak için çalışacağız. Her iki tarafa da hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Öte yandan; Geçtiğimiz sezon Şanlıurfaspor takımında 30 maçta görevalan Abdulaziz 8 gol kaydetme başarısı göstermiş ve eski takımı Şanlıurfaspor ile Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final oynama başarısı da göstermişti.  Aynı zamanda 28 yaşındaki tecrübeli oyuncu İstanbul BBSK ve Samsunspor takımlarında TFF 1. Lig’den Süper Lig’e yükselme başarısı göstermişti.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan