Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Ali Mesut Dersimspor’da…

Ali Mesut Dersimspor’da…

(ŞANLIURFA-RHA) Geçen yıl Karaköprü Belediyespor ile 3.Lig’e çıkan ve Karaköprü Belediyespor’un kadrosunda tutmadığı Ali Mesut 3.Lig takımlarından Dersimspor ile anlaşma sağladı.

11 Nisanspor’da başarılı bir futbol sergileyen ve başarılı futbolu ile herkesi kendine hayran bırakan Ali Mesut daha sonra Karaköprü Belediyespor’un yolunu tutmuştu. Karaköprü Belediyespor ile Bölgesel Amatör Ligi 2.Grup’ta mücadele eden ve şampiyonluk yaşayan Ali Mesut daha sonra takımı ile 3.Lig’e çıkmanın sevincini yaşamıştı.

3.LİG’DE FORMA GİYECEK

Karaköprü Belediyespor 3.Lig’e çıktıkta sonra birçok oyuncusu ile iç transferde anlaşma sağlamıştı. Ancak daha sonra bu oyuncular ile yapılan anlaşmalar birer birer bozulmaya başlamıştı. Karaköprü Belediyespor genç oyuncu Ali Mesut’a “git” deyince, o da Doğu takımlarından Dersimspor’un yolunu tuttu. Öyle ki başarılı oyuncu Karaköprü Belediyespor’dan ayrıldıktan sonra birçok takımdan teklif almış ana kendisi 3.Lig’de oynamak istediğini söylemişti. Bu sezon lige ambargo koymak isteyen Dersimspor, kadrosunu genç oyuncularla güçlendirmek istedi ve Ali Mesut’u transfer etti. Ali Mesut’ta 3.Lig’de oynayacağı için mutlu olduğunu ifade etti.

ALİ MESUT KİMDİR?

Futbola Şanlıurfaspor’un altyapısında merhaba diyen Ali Mesut, 2008 yılında Urfaspor’da profesyonelliğe adım atmıştı. Şanlıurfaspor’da fazla forma şansı bulamayan Mesut, daha sonra 2009 yılında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor’un yolunu tutmuştu. Burada güzel bir form yakalayan oyuncu da sonra sırasıyla Karsspor, Afyonkarahisarspor’da forma giymişti. Uzun bir futbol yaşamından sonra Ali Mesut Şanlıurfa’ya karar vermeye dönmüş ve Karaköprü Belediyespor’a transfer olmuştu. Karaköprü’ye geldiği ilk sezon istikrarı yakalayamayan genç yıldız daha sonra Suruç Gençlikspor’un yolunu tutmuş ve burada oynadığı 3 sezonda da herkesi alkışını hak etmişti. Suruç’tan ayrılan deneyimli futbolcu sonra olarak Başkale Gençlikspor, 11 Nisanspor ve Karaköprü Belediyespor’da oynamıştı.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan