Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Eyyübiye Kampüsü’nde öğrencilerin ulaşım çilesi

Eyyübiye Kampüsü’nde öğrencilerin ulaşım çilesi

(ŞANLIURFA-RHA) Harran Üniversitesi öğrencileri, Eyyübiye Kampüsü içerisine ulaşımın sağlanmasının yaz mevsiminde kesilmesine tepki gösterdi.

Sıcaklığın 45 derecenin üzerinde olan Şanlıurfa’da üniversite öğrencileri, kampüs içinde ulaşım sağlanamadığı için kilometrelerce yolu yürümek zorunda kalıyor. Ulaşımın yetersiz kaldığını sık sık dile getiren üniversite öğrencileri, kampüs içine ulaşımın kesilmesine isyan etti.

SICAK HAVADA 2 KİLOMETRE YOL YÜRÜYORLAR

Üniversiteler tatil oldu. Ancak bazı derslerinden geçemeyen öğrenciler tatil yapamadan yaz okuluna devam ediyor. Öğrenci sayısının azalmasından dolayı Eyyübiye Kampüsü’nün içinde ulaşım sağlanmıyor. Derslerini geçmek için yaz okuluna devam eden öğrenciler, kampüs içinde ulaşımın sağlanamamasından dolayı 45 derecenin üzerinde seyreden sıcaklıkta 2 kilometre yolu yürüyorlar.  Aşırı sıcak havalarda kilometrelerce yolu yürümek zorunda kalan öğrenciler, bu duruma tepki göstererek ulaşımın tekrar kampüsün içinde sağlanmasını istedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan