Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Flaş gelişme … Akçakale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde hareketli saatler

Flaş gelişme … Akçakale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde hareketli saatler

( ŞANLIURFA – RHA )  Akçakale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde hareketli günler yaşanıyor. Edinilen bilgiye göre, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tekyıldız’ın görevlendirme yazısını almak istemediği, bunun üzerine ilgili görevlilerin polisler eşliğinde müdürün kapısına ilgili tebligatı yapıştırdıkları öğrenildi.

Şanlıurfa Akçakale İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Tekyıldız, görevlendirme ile 3 aylığına Şanlıurfa Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’na verilmişti. Tekyıldız’ın görevlendirilme işlemi, gizli bir güç tarafından durdurulmuştu.

TEBLİĞ, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜN KAPISINA YAPIŞTIRILDI

Müdür Tekyıldız, izinli olduğu gerekçesiyle polisler, tebliği kapısına yapıştırdığı öğrenildi. Kaymakamlık tarafından açılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Öte yandan İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Tekyıldız ile ilgili Milli Eğitim Müdürlüğü tarafında da soruşturma açıldığı ve müfettişlerin görevlendirildiği öğrenildi.

KAYMAKAMLIK DA BİR SORUŞTURMA BAŞLATTI

Bakanlığın göndermiş olduğu öğrencilere kırtasiye ve temizlik giderlerinin karşılanması için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından doğrudan temin yöntemiyle yapılan alımların kaymakamlık tarafından soruşturmaya konu olduğu, bu kapsamda da soruşturmanın incelemenin sürdüğü belirtildi.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan