Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Ahmet Erseven sakinleri elektrik ve su kesintilerinden şikayetçi

Ahmet Erseven sakinleri elektrik ve su kesintilerinden şikayetçi

( ŞANLIURFA – RHA ) Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Ahmet Erseven Mahallesi’ndeki elektrik ve su kesintileri vatandaşları zor durumda bırakmaya devam ediyor. Mahalleli, 3 gündür elektrik ve suların kesikliğinden şikayetçi. Yetkililere çağrı yapan mahalle sakinleri, sorunlarının giderilmesini istiyor.

Afrikadan gelen sıcak hava dalgası kentteki yaşamı daha da yaşanmaz hale getiriyor. Bu sıkıntılarla birlikte elektrik ve su sorunları üzerine binince vatandaşlar, daha da zorlanıyor. Yaklaşık 3 günden beri Ahmet Erseven Mahallesi’ndeki elektrik ve su kesintileri, vatandaşı çileden çıkardı. Yerel yönetimlere ve DEDAŞ’tan sıkıntılarının giderilmesini istedi.

3 GÜNDÜR ELEKTRİK VE SU YOK !!

Mahalle sakinleri,”Ahmet Ersevende üç gündenberi elektrik ve su yok şikayet var.” İfadelerine yer vererek sosyal medya üzerinden tepkilerini ortaya koydu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan