Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Çay içecektik, herhalde tüpümüz bitti?

Çay içecektik, herhalde tüpümüz bitti?

Eyyübiye Belediye Başkanı ve Şanlıurfaspor Fahri Başkanı Mehmet Ekinci’nin geçen gün gün sosyal medyadan paylaştığı paylaşımla Şanlıurfaspor ile olan yönetimsel bağını kopardığını duyurmuştu. Şanlıurfaspor ile sadece Her Urfalı gibi gönül bağı olduğunu vurgulayan Başkan Ekinci, “Şanlıurfaspor ile yönetimsel anlamda bağım yoktur. Her Urfalı gibi gönül bağım vardır. Başarı ya da başarısızlık tamamen yönetimin uhdesindedir” dedi.

NE OLDU DA EKİNCİ BÖYLE BİR AÇIKLAMA YAPTI?

Eyyübiiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin yaptığı paylaşımının yankıları tüm kentte sürüyor. Taraftarlar ve Şanlıurfa halkını halen Ekinci’nin yaptığı açıklamanın altındaki derin anlamı aramaya çalışıyor. Daha önce Şanlıurfaspor‘da sorumluluk alacağı ve sahipleneceği yönünde bir izlenim veren Ekinci‘nin şimdi bunun tam tersi bir tutum takınması camiada şok etkisi yarattı. Taraftarlar, ’Ne oldu da Mehmet Ekinci Şanlıurfaspor Kulübüyle yönetimsel anlamda bağım yoktur deme noktasına geldi?’  sorusunu kendi kendilerine sormaya başladı.

‘SERVETİMİZİ DÖKERİZ’ DEMİŞTİ!

Hatırlanacağı üzere Mehmet Ekinci daha önce Şanlıurfa’da yerel televizyonların ortak yayınında, “2. Li’gde kalıcı değiliz. 2. Lig’e çay içmeye geldik. Şanlıurfaspor’u sevenler hiç merak etmesinler. Kulüp sahipsiz değildir. Servetimizi döker takımı 1. Lig’e çıkarırız” demişti.

Mehmet Ekinci’nin sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımdan sonra taraftarlar duruma peki gösterdi. İşte o paylaşıma yapılan yorumlardan bazıları:

Murat Mercan: Ne oldu başkan çay içip çıkacaktık tüpümüz mü bitti.

Gürsel Canbeg: İzmir’de  Altınordu  maçı sonrası bu takim  düşerse  çıkarmayana  kadar bırakmam  demiştiniz  hatırlatırım size.

İbrahim Halil Fedai: Sayın Başkan hani çay içip çıkacaktık açıklamasını yaptınız ne oldu da böyle bir paylaşım yaptınız. Demek ki sizde diğerleri gibisiniz.

Murat Yaprak: Sözde çay içip çıkacaktık sahipsiz memleket işte kendi kaderine kaldı yazık.

Ömer Faruk İstemez: Madem öyle neden Nihat Çiftçi’ye bırakmadınız takımı siyasi oyuncak ettiniz kaprisleriniz için kullandınız takımı.

Ömer Gümüş: İsabet olur çekin elinizi takımdan koskoca takımı ne hale koydunuz Urfaspor üzerinden prim yapmayın artık bırakın işi bilenler yönetsin.

Berke Can: Tebrikleri kabul edip RT ederken, galibiyet sonraları selfie ekip paylaşırken fahri başkan, şimdi sadece gönül bağı enteresanmış!!!

Ekinci’nin paylaşımına yapılan bazı yorumların devamı:

 

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan