Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Erzurum ikinci Urfaspor’u kuracak gibi

Erzurum ikinci Urfaspor’u kuracak gibi

(ŞANLIURFA-RHA) Şanlıurfaspor’un 3 eski futbolcusu Mehmet Ozan Tahtaişleyen, Hakan Arslan ve Abdulkadir Özdemir’in TFF 1. Lig’in yeni takımı Büyükşehir Belediye Erzurumspor’la anlaştı. Görünüşe göre Erzurumspor ikinci Şanlıurfaspor’u kuracak. 

Mehmet Ozan Tahtaişleyen

TFF 1. Lig’in yeni ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor, bir dönem Şanlıurfaspor forması da giyen  Elazığspor’un 32 yaşındaki stoperi Mehmet Ozan Tahtaişleyen’le iki yıllık anlaşma imzaladı. İstanbullu tecrübeli oyuncu, 2013-2014 sezonunda sarı yeşilli formayı giymişti ve takıma baya katkı sağlamıştı. Ancak daha sonra oyuncu ile yollar aytılmıştı.

Hakan Arslan

TFF 1. Lig’in yeni ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, aynı ligde mücadele eden Boluspor’dan Hakan Arslan’ı renklerine bağladı. 2014-2015 sezonunda Boluspor’dan Şanlıurfaspor’a gelişi problemli olduğu için sarı yeşilli kulübü bir ara transfer yasağı tehlikesiyle karşı karşıya bırakan Bursalı sol bek, mavi beyazı takımla 1 sezonluk sözleşme imzaladı. Hatırlanacağı üzere Arslan için Boluspor ve Şanlıurfaspor karşı karşıya gelmiş ve olay TFF’ye kadar gitmişti. Ancak daha sonr aolay tatlıya bağlanmış ve Şanlıurfaspor transfer yasağından son anda kurtulmuştu.

Abdülkadir Özdemir

TFF 1. Lig’in yeni takımlarından BB Erzurumspor en son Boluspor’da forma giyen Akhisar Belediyespor’lu Abdülkadir Özdemir ile her konuda anlaşma sağladı. Deneyimli futbolcunun Abdülkadir’in önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Geçtiğimiz sezon Boluspor ve Akhisarspor’da toplam 21 maça çıkan 26 yaşındaki futbolcu, Boluspor formasıyla 1 gol kaydetti. Abdülkadir Özdemir 2014-2015 sezonu başında Trabzonspor’dan kiralık olarak Şanlıurfaspor’a gelmiş, 12 lig maçında görev almış, sakatlandığı için lig bitmeden kentten ayrılmak zorunda kalmıştı ve takıma fayda verimli olmamıştı. Süper Lig takımı Akhisar’da fazla forma şansı bulamayan, sadece kupa maçlarında oynayan Trabzonlu stoper, geçen sezonun ikinci yarısını Boluspor’da kiralık oyuncu olarak geçirmişti. Genç ve deneyimli oyuncu bundan sonra TFF 1.Lig takımlarından Erzurumspor’un formasını giyecek.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan