Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Futbol yaz okulu kayıtları başlıyor

Futbol yaz okulu kayıtları başlıyor

( ŞANLIURFA – RHA ) Büyükşehir Belediyespor Futbol Yaz Okullu kayıtları başlıyor. 07-12 yaş arası gençleri kapsayacak kurslara katılımın yoğun olması bekleniyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor yaz ayı okul kayıtları sürerken, kurslar çerçevesinde düzenlenecek futbol az okuluna ise başvurular pazartesi günü başlıyor. 5 gün sürecek kayıtların ardından eğitimlere başlanacakken, kurs yaş aralığı ise 07-12 olarak belirlendi.

Uzman eğitmenler eşliğinde verilecek kurslarla ilgili açıklama yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor antrenörü Yusuf Bengi, her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun bir katılım beklediklerini söyledi. Bengi, “Ücretsiz olarak çocukları yaz futbol okuluna bekliyoruz. Ailelerin çocukları kurslara getirmesini istiyoruz. Küçük yaşlarda sahalarda olmak ileriye yönelik tecrübe edinmelerini sağlar. Çocukların sporla iç içe olması zararlı alışkanlıklarında önüne geçer. Sağlıklı bir nesil yetişir ailelere çağrımız çocukları sporla birleştirmeleridir. Bu emeklerinden dolayı Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Nihat Çiftçiye teşekkür ediyoruz” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan