Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Suriyeli gençlerden sağduyu çağrısı … Sürücü ve yayalara su ve gül dağıttılar

Suriyeli gençlerden sağduyu çağrısı … Sürücü ve yayalara su ve gül dağıttılar

( ŞANLIURFA – RHA ) Şanlıurfa’da bir grup Suriyeli genç, son dönemlerde Suriyelilere yönelik artan provokasyonlara karşı sağduyu çağrısında bulundu. Gençler, sürücü ve yayalara su ve gül dağıttı.

Türkiye genelinde Suriyelilere artan provokasyonlara karşı siyasiler ve dernekler, sağduyu açıklamaları sürüyor. Ayrıca, kentlerde de Suriyeli gençler, farkındalık oluşturmak amacıyla işlek caddelerde su ve gül suyu dağıttı. Üzerlerinde “Teşekkürler Türkiye” yazılı tişörtleriyle Şanlıurfa’nın en yoğun bölgelerinde hareket eden gençler,”Biz Türkiye’yi seviyoruz, dış güçler huzurumuzu bozamaz.” dedi.

‘BİZ KARDEŞİZ, DIŞ GÜÇLER HUZURUMUZU BOZAMAZ’

Türkiye’yi 2. vatanları olarak bildiklerini ifade eden gençler; “Son günlerde Suriyeli sığınmacılara yönelik sosyal medyada provokasyonlar yapıldığını söyleyerek, Bizler kardeşiz, dış güçler huzurumuzu bozamaz. Provokasyonlara aldırış etmiyoruz. Bizler  Türkiye Milletini seviyoruz. Onlar kardeşlerimizdir.” ifadelerine yer verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan