Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Manisaspor, Urfaspor ile ilgili şike iddialarına cevap verdi

Manisaspor, Urfaspor ile ilgili şike iddialarına cevap verdi

Manisaspor yönetimi, Şanlıurfaspor’un, Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü’nün geçen sezon bazı maçlarda şike yaptığı ve Manisasporlu futbolculara teşvik primi verdiği iddiaları üzerine bir yazılı bir açıklama yaptı.

Manisaspor Kulübü tarafından yapılan yazılı açıklamada, şu açıklamalara yer verildi:”Şanlıurfaspor’un, Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü’nün 2016- 2017 futbol sezonundaki maçlarda şike yaptığı iddiasıyla Manisaspor Kulübü olarak; Şanlıurfaspor’un, Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü’nün 2016- 2017 futbol sezonundaki maçlarda şike yaptığı iddiasıyla Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuruda bulunduğu haberleriyle birlikte Şanlıurfaspor Avukatı Oytun Süllü’nün de “Yargılaması devam bir konu hakkında konuşmak ne kadar sağlıklı bilmiyorum fakat elimizde bir kısım tapeler ve fotoğraflar var. Bunlar; Büyükşehir Gaziantepspor yöneticilerinin bazı takımdaki oyuncuları ayartığına dair görüntü ve ses kayıtları. Federasyonun Şanlurfaspor’a hakkını teslim etmesini bekliyoruz. Tapeler incelenecek, herhangi bir sonuca etki varsa konu netlik kazanacak. Bu işin içerisinde Manisasporlu oyuncuların olduğu kanısı da mevcut. Manisaspor’un bir takım oyuncuları da var. Büyükşehir Gaziantepspor’un teşvik primi verdiğine dair elimizde belgeler var” açıklamalarını ve konuyu yakından takip etmekteyiz.

SUÇLULAR İLE İLGİLİ YARGI SÜRECİ BAŞLATILACAK

Manisaspor’un adının geçtiği, çok vahim iddiaların olduğu bu konunun yargı sürecinin tamamlanması ve iddialardaki gibi Manisaspor’da forma giymiş futbolcuların da olayların içinde olmuş olması durumunda Manisaspor tarafından da bu futbolcularla ilgili yargı sürecinin başlatılacağını kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz.

MÜCADELEMİZ YASAL YOLLARDAN DEVAM EDECEK

Öte yandan kamuoyu tarafından şu konuya önemle dikkat edilmesi ricamızdır: Şanlıurfaspor’un, Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü hakkındaki iddialarını yargıya taşıdığı süreçte, işleri güçleri insanlara iftira atmak olan zihniyetin yayın organları “Mergen’li Manisaspor’a şike ithamı” başlığıyla yaptıkları haberlerle algı operasyonu içerisine girerek, göreve geldiği günden bu yana saldırılarına devam ettikleri, iftira attıkları, asılsızca ithamlarda bulundukları, kulübü 76 milyon TL’lik borcun yaklaşık 55 milyon TL’sinden kurtaran Başkanımız Abdullah Mergen’i ve yönetim kurulumuzu olayların içinde gibi göstermek ve yine Manisaspor yönetim kurulu üzerinden Manisaspor Kulübü’nü zor duruma düşürmek istemişlerdir. Şunu iyi bilsinler ki Manisaspor Kulübü Başkanı Abdullah Mergen ve yönetim kurulunun bu bozuk zihniyetle mücadelesi yasal yollardan da devam edecek ve bu zihniyetin Manisaspor üzerindeki emellerine asla fırsat verilmeyecektir. Bugün itibari ile bu haberi yapan gazete ve yayın organları ile ilgili yargı süreci de başlatılacaktır.”

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan