Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Otogarda şehitlere saygı pankartı asıldı

Otogarda şehitlere saygı pankartı asıldı

(ŞANLIURFA-RHA) Şanlıurfa Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde 11 Temmuz 2016 yılında şehit olan 3 polis memuru unutulmadı.

Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde 11 Temmuz 2016 yılında polis ekiplerinin şüpheli kişileri durdurmak istemesi üzerine kendilerinin aranmasını istemeyen şahısların ateş açılması üzerine 3 polis memuru şehit olmuştu.

Terminal Müdürü Fuat Altun, 11 Temmuz’da terminalde şehit olan polis memurları Sinan Akdemir, Mehmet Ünaldı, ve Hüsayin Çalışkan için pankart asılması kararı aldı. ’11 Temmuz otogar şehitlerimizi rahmetle anıyoruz’ yazılı pankartın yanında 15 Temmuz darbe girişiminde Urfalı şehitler için de pankart asıldı.

11 TEMMUZDA NE OLMUŞTU?

Polis ekipleri, şehirlerarası otobüs terminalinde, şüphe üzerine bazı kişileri kimlik sorgusu yapmak için durdurmuştu. Bunun üzerine yanında ailesi olan bir genç, aranmak istenmeyerek polislere silahla ateş etmişti. Olay yerinde 3 polisi yaralayan zanlı daha sonra bölgeden kaçmaya çalışırken yaklaşık 500 metre ileride ikinci bir polis ekibiyle karşılaşan zanlı, burada 3 polisi daha yaralamıştı. Zanlı daha sonra bölgeye takviye edilen polis ekipleri tarafından ölü olarak ele geçirilmişti.

Yaralı polisler Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştı ancak polis memurlarından Akdemir, Ünaldı ve Çalışkan şehit olmuştu.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan