Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Şanlıurfa 15 Temmuz’a hazır

Şanlıurfa 15 Temmuz’a hazır

( ŞANLIURFA – RHA ) Geçen yıl Fethullahçı Terör Örgütü Tarafından yapılan başarısız ve kanlı darbe girişiminin üzerinden tam 1 yıl geçti. Türkiye tarihine karanlık bir leke olarak kazınan ve Çanakkale’den sonra en büyük halk destanı olarak kabul edilen 15 Temmuz gelecek nesillere anlatılması için bir dizi etkinliklere tekrar hatırlanacak.

BİR DİZİ ETKİNLİKLER DÜZENLENECEK

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde Şanlıurfa’da çeşit etkinlikler düzenlenecek. 11-16 Temmuz tarihleri arasında şehitlik ziyaretleri, hatimler, fotoğraf sergileri, Rabia Meydanında düzenlenecek çeşitli etkinlikler, 15 Temmuz konulu şiir dinletileri ve söyleşiler ile 16 Temmuz sabahı kılınacak sabah namazıyla toplumsal hafıza yeniden canlanacak.

TÜRK HALKININ DİRENİŞİ TÜM DÜNYAYA ÖRNEK OLMUŞTU

Türkiye’nin karanlık tarihinde yer alan 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde tüm Türkiye’de olduğu Şanlıurfa’da da çeşit etkinlikler düzenlenecek ve 15 Temmuz tekrar hatırlanacak. Darbeye ilişkin Türk milletin yazdığı destan ve gösterdiği direniş bir kez daha hatırlanacak. Türkiye üzerinde kötü emelleri olanlara bir kez daha milletin nasıl bir cevap verdiği yeniden ortaya konulacak. Bilindiği üzere kanlı darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşlara “sokağa inin” demiş ve halk sokağa inerek FETÖ’cü darbecilere karşı gereken cevabı vermişti. Yapılan şanlı halk direnişi tüm dünyaya örnek olmuştu.15 Temmuz’da Şanlıurfa’da da bu kapsamda şehitlik ziyaretleri, hatimler, fotoğraf sergileri, Rabia Meydanında düzenlenecek çeşitli etkinlikler, 15 Temmuz konulu şiir dinletileri ve söyleşiler gibi çeşitli etkinliklerle 16 Temmuz sabahı kılınacak sabah namazına kadar devam edecek.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan