Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Otobüslerde adamına göre mi muamele yapılıyor?

Otobüslerde adamına göre mi muamele yapılıyor?

( ŞANLIURFA – RHA ) Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Türkiye’nin en sıcak illerinden biri olan Şanlıurfa’da otobüs yolculukları bazı bölgelerde zor anlar yaşatıyor.

Temmuz – Ağustos aylarında hava sıcaklıklarının 40-50 derece olduğu Şanlıurfa’da otobüs yolculukları vatandaşlar için sıkıntılı geçiyor. Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde çalışan 62 numaralı otobüs hattında yoğunluktan dolayı yolcular bir hayli sıkıntı yaşıyor. Havaların aşırı sıcak olduğu Şanlıurfa’da yürümek yerine otobüsleri tercih eden vatandaşlar, otobüste de yoğunluk ve klimaların yetersiz olmasından dolayı şikayetçi.

20 dakikada bir gelen 62 nolu otobüs hatlarının daha sık aralıklarla gelmesini isteyen vatandaşlar, otobüslerdeki klimaların da yeterli düzeye çıkarılmasını yetkililerden istedi.

KLİMALAR SADECE KARAKÖPRÜ OTOBÜSÜNDE Mİ ÇALIŞIYOR?

Öte yandan yaşanan klima rezalatinde belediyenin semt ayrımı da yaptığı gözlerden kaçmadı. Karaköprü mevkisine giden otobüse binildiğinde içerisi soğuk hava deposunu andırdığında Eyyübiye otobüsünde ise Sahra Çölü rüzgarları esiyor. Şoförden klima istendiğinde ise yetersiz kalıyor ya da belediye izin vermiyor gibi tepkilerle karşı karşıya kalınıyor. Hal böyle olunca vatandaşlar kendi kendine,”adamına göre mi muamele yapılıyor” diye sormaya başladı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan